Esraa00 [silindi] kader utansın be Gülçin Tutunamayanlar gibiyiz titanik te olabilir herkes aşkım bebeğim kuşum böceğim derken etiket edilmedik dkskdjsjdhd😂
Esraa00 [silindi] ben niye kendimi sinir dışı edilmiş gibi hissediyorum herkes batı şaka bi yana😅 ben şuan Batman’dayım Allah var seviyorum ama güzel gelişmiş
Esraa00 [silindi] kar var mı kız orada varsa iki top yolla şuralara da yağmur bile nazlana nazlana yağıyor😂😂
[silindi] Esraa00 merak ediyorum oraları, eşimin abisi Diyarbakır’da görevde, orda çalışıyor. Bu yaz gidip doğu gezecektik bebikle yolculuk önermedi doktorum 🥲
Esraa00 [silindi] yakın yakın Diyarbakır buraya inşallah gelirsen yolun düşerse kahveye beklerim kız 40 döşerim sana 😅😅😅
Esraa00 [silindi] ilk Balıkesire gittiğimde kar yağmıştı ve ben ilk defa kar görmüş bir urfalı olarak Kendimi bir dışarıya atmıştım çocuk gibi olmuştum çok güzel duygular bunu ancak Güneydoğu Anadolu lar anlar 😂😂
[silindi] Esraa00 ahahahha kız benim kaynım bile mutlu oluyor kar görünce adam doğuda çalışa çalışa oralı gibi oldu 🤣🤣🤣