Hazal1234 Ankara altindag besikkaya da oturuyorum 19 haftalik hamileyim buraya da yeni taşındım hadi yanındakilerle tanışalım.
Merve-metin _Mother_ ahhh canım benim iyi ki siz 😍😍 iyi veya kötü bi şekilde konuştuk şimdi aramızda kübra doğum yaptı bizde doğum zamanını bekliyoruz ve inşallah diğer kızlarım da güzel haberlerle gelecekler buraya buna inanıyorum canlarım benim 🌸🌸🌸 @xEndless @Kubraakgn0 @Ayselcnt @Neva_aydn
Merve-metin Pamuk yaklaşık 1,5 yıldır buradayım o kadar güzel insanlar tanıdım ki dertleştik konuştuk ettik hepsi iyi ki varlar 🌸🌸🌸@helloandhello @Minikkelebegim13 @Anneoluyorumm00 @myangelson @Srp53 ve daha sayamadıklarım iyi ki varsınız canım kızlar 😍😍🌸🌸
Srp53 Merve-metin ay duygulandım ovulasyon testleri ile boğuştuğumuz zamanlar geldi aklıma şimdi aramızda birkaç gün gözyaşım pıt 🥺🥺
Merve-metin Srp53 dimi canım ovülasyon testleriyle uğraşıp test günü geldiğinde negatif çıkınca birbirimizi hep teselli ederdik şimdi sadece bi kaç gün var aramızda bebişlerimizin haberini sadece bi kaç gün arayla öğrenmiştik 🥺🥺
Srp53 Merve-metin evet zaman ne hızlı hep yardımcı olduk şimdi gün sayıyoruz sona 🥹 inşallah tekrar hayırlı haberler de veririz birbirimize ❤️❤️