Asli98- Bir-bebismeselesi24 baş aşağı pozisyonunu almış bende beklemedeyim benimde bu aralar kasılmalarım arttı heyecan korku karışık duygular içerisindeyim 🤭
Bir-bebismeselesi24 Asli98- Sağlıkla gelsinler inşallah 2025 doğumlu olsun istiyorum 3 güm daha bekleriz umarım 😅
busravrc qbrabykbke ara ara sancılar oluyor nişanım vs geldi baya oldu ama alıştırma sancıları cekiyorum yani ağrılar var sizde varmı belirti
qbrabykbke busravrc bende de aynı 5 gün oldu nişan geleli ara ara sancılar oluyor ama gelmeye niyeti yok gibi keyfi yerinde herhalde ben çok heyecanlıyım gelsin istiyorum artık vakit geçmiyor
00Sevdanur mervemurat16 şafak Son 36 ikinci Doğumum Normal Bekleniyor o yüzden ne zaman gelmek isterse küçük hanım ocakta geldi her an gelebilir yani 🥰 Ocak sonunu görmem gibi hissediyorum
anneadayi__ qbrabykbke Bende de aynı valla heyecan çok, korku da ara bir uğruyor🥹 Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
qbrabykbke anneadayi__ evet ya çok garip hem heyecan hem korku stres mutluluk hepsi bir arada amin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 🥹
Busrakeyvan Babyycatt oğlum 6 yaşında daha gelmeden isyanlarda bilmiyorum bakalım sizin birde 2 yaş 🤭
anneoluyorum94 Elifkalayci06 ayy başta benim için de öyleydi 20.haftadan sonra çok hızlandı şuan 25 olmuşuz bile 🥹🥹
Asli98- Bir-bebismeselesi24 ay inşallah tam net tarih bilmemekte insanı heyecanlandırıyor bende 2025 olsun istiyorum 🤭
Bir-bebismeselesi24 Asli98- hayır yapılmadı henüz Perşembe gideceğim kontrole tekrar. Size yapıldı mı