qbrabykbke mervemurat16 son 9 gün 2 gün önce nişan geldi bakalımm 2024 bebişi mi 2025 bebişi mi olucak güzel kızım 🥰🌸🤰🏻🎀💖
Sevimdk Mrv-ts normal suanlık, dusensız sancılar çok fazla ınsallah bu hafta gelirler sağlıkla inşallah☺️
Menesadogan qbrabykbke benim mide yanmasi yalanci sancilar oturduğum yerde kalkamiyorum çok ağrilarim var bugün saat 11 de randevum var bakalim
qbrabykbke anneadayi__ benimde son 9 kaldı nasıl gidiyor son günler ben çok heyecanlıyım ve vakit geçmiyor 🌸🌸
anneadayi__ qbrabykbke Bende de aynı valla heyecan çok, korku da ara bir uğruyor🥹 Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
busravrc qbrabykbke ara ara sancılar oluyor nişanım vs geldi baya oldu ama alıştırma sancıları cekiyorum yani ağrılar var sizde varmı belirti
qbrabykbke Menesadogan Menesadogan benimde miğde yanması çok zorluyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi 🤲🏻
Babyycatt Busrakeyvan doğumdan sonra yazın mutlaka nasıl oluyor merak ediyorum benim de ikinci çocuğum olaxak aralarında 2 yaş 😅
Busrakeyvan Babyycatt oğlum 6 yaşında daha gelmeden isyanlarda bilmiyorum bakalım sizin birde 2 yaş 🤭
Yaren12445 mervemurat16 uygulamaya göre son 2 ama salı gününe kadra olmazsa suni sancı ile salı günü olacak inşallah
Melek6823 Zeycannn ne güzel ya böyle güzel mucizeler duymak 3 müzde aynı gün 😊 ama zaman hiç geçmiyor yaa yada bana öyle geliyor . 20 lerde takılı kaldık sanki😄😁
Bir-bebismeselesi24 Asli98- normal gözüküyor biraz önde gidiyor her an doğabilir. Arada kasılmalarım oluyor ama doğum belirtim pek yok🙂 siz ?
Asli98- Bir-bebismeselesi24 baş aşağı pozisyonunu almış bende beklemedeyim benimde bu aralar kasılmalarım arttı heyecan korku karışık duygular içerisindeyim 🤭