Bir-bebismeselesi24 Asli98- hayır yapılmadı henüz Perşembe gideceğim kontrole tekrar. Size yapıldı mı
Asli98- Bir-bebismeselesi24 beni de şey tedirgin ediyor ya çatım uygum değilse ve ben o kadar sancıyı boşuna çekersem 😂 kız bebito 37 de 3100dü yarın tekrar kontrolüm var sizin 🤭
qbrabykbke Menesadogan Menesadogan benimde miğde yanması çok zorluyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi 🤲🏻
qbrabykbke busravrc bende de aynı 5 gün oldu nişan geleli ara ara sancılar oluyor ama gelmeye niyeti yok gibi keyfi yerinde herhalde ben çok heyecanlıyım gelsin istiyorum artık vakit geçmiyor
qbrabykbke anneadayi__ evet ya çok garip hem heyecan hem korku stres mutluluk hepsi bir arada amin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 🥹
Bir-bebismeselesi24 Asli98- benimde erkek 3500 idi 37 de inşallah daha fazla almamıştır 🥹 bi problem olmaz inşallah sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza 💐. Benim ikinci ilki 4000 kg doğmuştu çok zorlanmıştım 🥲
Asli98- Bir-bebismeselesi24 inşallah benim ilk ne olacak neyle karşılacağım bilmiyorum çok heyecanlıyım o yüzden 🥹 maşallah inşallaj sağlıcakla kucağımıza alırız 🥰