12betul Civcivimmbenim bende 37+0 tam şeninde günün artık benim de ama belirsiz bi ağrı . Şimdi durup tekrar eden bi sancı mı senin ki
12betul Civcivimmbenim aynı durumdayız sağ kaşık şiddetli ağrı ile saat 4 de uykudan uyandım . Ara ara vuran sancı değil ama kasığım fena ağrıyor belim de . Bebeğimde ara ara sertleşir duruyor . Geçen bi ağrı değil sabit şuan
Civcivimmbenim 12betul benim kasıklarda çok şidekti ağrı yok Karnımın bide sırtım Şimdi çıktı biraz ağrı
12betul Civcivimmbenim takip et bakalım canım dakikalı olacak mı ? Bana da haber ver . Ay bugün doğururmuyuz ya ocağı görseydik
12betul Civcivimmbenim aynısı benimde adet ağrısı gibi ama sabit . Bugün 2 de haftalık kontrolüm vardı bakalım şiddetlenmezse onu bekleyeceğim . Bende de nişan kanama su gelme durumu yokm
Civcivimmbenim 12betul kalktım biraz dolanım evin içinde banyoyu temizledim abdest alıp namaz kıldım Yatağa geçtim şimdi sancı ağrı geçti
12betul Bende kalktım çamaşırları katla yerleştir toparlama yaptım . Sağ kasığım hafifledi ama ufak ufak bel karın sancım var bakalım 🤔 Civcivimmbenim
Civcivimmbenim 12betul hayırlısı olsun canım bir iki gün daha geçse içimiz rahat eder. Hayırlısını olsun hakkımızda 🤲🏻🌹
guneseva benim hala sancim yok ama emin oldum gelen sey suymus hala geliyor simdi hastaneye geciyorum
12betul guneseva sancı olup su olmasa bekle derdim ama suyun azalması çok önemli . Rabbim zorunu kolay eylesin
Yaren12445 Bende 39 hafta 5 günlüğüm benim de karnimda çok ağrim var ara ara gelip gidiyor kasiklarima vuruyo ne yapmalıyım
12betul Yaren12445 senin gam günün dolmuş canım sancı aralıklarına dakika tut z. İlk gebelik ise sancı aralığı çok düzensiz olur hatta o düzensizlik sıklaşana kadar 2. Gün bile olabilir