yrncgl Bence suyunuz gelmiş evet, vaktinizde gelmiş zaten. Bebek bir günde bile kanala giriyor o hiç belli olmuyor. Hastaneye gidin siz, sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallah 🥰
Mrvzkc Ay ben uyumuyorum ama tecrubesizim ama bana anlattıklarınız şu gibi geldi gebelik haftanızda ilerde bence doktora gidin imkanınız varsa bazen ağrısız sızısız su gelmesi yaşayabiliyor insanlar , ve de sızıntı şeklinde
Acelikez guneseva suyunuz gelmiş baska birsey olsa devam etmezdi doktora gidin sağlıkla kolaylıkla kavuşun 🌸
Purpleonion guneseva benimde sızıntı şeklinde gelmişti suyum özellikle oturduğumda ve kalktığımda altıma su döküyolarmış gibi oluyodu.Anlattıklarınıza göre suyunuz gelmiş bi de doktorum çişini tutabilirsin ama suyu tutamazsın demişti bence ılık bi duş alıp hastaneye geçin inşallah kolaylıkla sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişi 🥰
Acelikez guneseva benimde hiç ağrım olmadan ve bebek kanala girmeden suyum gelmişti doğuma aldılar o yüzden fazla zaman kaybetmeden doktora git canım rahatla zamanıda gelmiş kolaylıkla olur inşallah🙏🏻
12betul guneseva evet canım suyun gelmiş haftan dolmuş . Sakin bi şekilde duşunu al hastaneye inşallah su gibi de doğumun olur
Civcivimmbenim 12betul ya kızlar bende şimdi acı çekerek uyandım Karnım kasılmıştı kalkamıyordum Şimdi karnımda bide sırtımda bir ağrı var 😕
12betul Civcivimmbenim aynı durumdayız sağ kaşık şiddetli ağrı ile saat 4 de uykudan uyandım . Ara ara vuran sancı değil ama kasığım fena ağrıyor belim de . Bebeğimde ara ara sertleşir duruyor . Geçen bi ağrı değil sabit şuan
12betul Civcivimmbenim bende 37+0 tam şeninde günün artık benim de ama belirsiz bi ağrı . Şimdi durup tekrar eden bi sancı mı senin ki
Civcivimmbenim 12betul benim kasıklarda çok şidekti ağrı yok Karnımın bide sırtım Şimdi çıktı biraz ağrı
12betul Civcivimmbenim takip et bakalım canım dakikalı olacak mı ? Bana da haber ver . Ay bugün doğururmuyuz ya ocağı görseydik
12betul Civcivimmbenim aynısı benimde adet ağrısı gibi ama sabit . Bugün 2 de haftalık kontrolüm vardı bakalım şiddetlenmezse onu bekleyeceğim . Bende de nişan kanama su gelme durumu yokm
Civcivimmbenim 12betul kalktım biraz dolanım evin içinde banyoyu temizledim abdest alıp namaz kıldım Yatağa geçtim şimdi sancı ağrı geçti
12betul Bende kalktım çamaşırları katla yerleştir toparlama yaptım . Sağ kasığım hafifledi ama ufak ufak bel karın sancım var bakalım 🤔 Civcivimmbenim