Mamacita1 kubrarabia Biliyorum bana da aynısını demişti firma ama ben onu kabul etmedim. O yüzden doğum sonrasında dediklerimi yapacaklar eğer bir şey çıkmazsa bana da para iadesi yapılacak bu yüzden aklında olsun diye söylüyorum. Yeter ki bir şey çıkmasında para sonraki iş oluyor.
kubrarabia Mamacita1 evet yeterki sonuç temiz çıksın parasını fln istemiyorum firma o kadar güveniyor ki kendine, temsilcisi yanlış çıkma ihtimali yok hiç olmadı fln diyor bakalım göreceğiz
Mamacita1 kubrarabia O kadar her şeyimiz aynı ki sana söylenilenlerin hepsini bana da dediler. Sen sonucun çıkınca bana mutlaka yaz tamam mı çıkan sonucuna göre fikir alışverişi yaparız. Sonucun çıkana kadar da asla kötü şeyler düşünme bebeğini düşün o olumsuz etkilenmesin.
kubrarabia Mamacita1 elimde değil ki 5 haftadır perişan oldum düşünmekten araştırmaktan uyku uyuyamıyorum ama Rabbim büyüktür ona sığınıyorum
Mamacita1 kubrarabia Seni çok iyi anlayabiliyorum test sonucunu görünce benimde dünyam başıma yıkılmıştı hiç beklemediğimiz bir durumdu. Çünkü 2023 yılında oğlumu kaybettim ve bu bebeğim tek umudum. Vefat eden bebeğime gen testi yaptırdık bir şey çıkmadığı için bu bebeğimde sağlıklı olur diye düşünmüştüm çok şükür ki şimdilik bir şey yok ama tabiki benimde içimde hala kuşku var yok diyemem. O yüzden Allah’a sığınıp bol bol dua ediyorum sağlıkla kavuşabilmek için.
Mamacita1 Gamze7534 Evet söyledi ellerde içe dönüklük, karnının tam kapanmaması yani bağırsakların dışta kalması, beyin gelişiminin tam olmaması gibi bulgular oluyormuş. Bebek tam anlamıyla gelişemiyor ve ultrasonda bunlar çok net görünüyormuş
Beyzasari HiraaEfnan Hayır maalesef daha çıkmadı 😊 doktorum 1 ayda çıkacağını söylemişti tam 3 hafta oldu önümüzdeki hafta 1 ay olacak inşallah çıkar
Gamze7534 Beyzasari Beyza hanım merhaba test sonuçlarınız çıktı mı acaba ? Benim bugün ön sonuçlarım çıktı çok şükür %90 %95 oranında normal dediler tam sonuç için bekliyoruz inşallah onlarda temiz çıkar 🤲🏻