Senaaaskr @“Zeynepth”#p35125110bende de birde bu mide yanma ışi var Bulantımla pes peşe geliyorlar bitirdi beni ikisi de
senaal şu an onikinci haftadayım dokuzuncu haftadan sonra sadece sabah kusmam başladı onun haricinde iyiyim inşallah
Ecemis Buselimon 24 haftaligim benimde bu hafta basladi bel agrim bu zamana kadar hic bilmezdim agirlasmaya basliyor bence karnimda buyudu büyüdükçe zorlanmaya basladim 😥 allah yardimcimiz olsunnn
gulsahdgn Haftadayım bende midem bulantısı çok çok az oldu öğürme kusma sıfır ama gaz olayı mahvoluyorum enerjim gitti resmen 5. Haftadan buyana şiddetli gaz sancısı çekiyorum :( doktorum galviks doubleaction verdi midemi rahatlattı ama gaz bitmiyor yemek yiyemiyorum zaten :( varmı yaşayan bu gaz olayını neler yapıyorsunuz ?? Eesraaa34
Eesraaa34 gulsahdgn bugün yaşadım bunu muz yedim biraz haşlanmış patates yedim lavaboya çıktım birazda gaz hafifledi tesadüf mü bilemem ilk defa denedim oldu rahatlattı beni biraz ama var yine biraz kasık ağrım sabaha göre çok iyiyim ama
1kopek1bebek gulsahdgn önüne geçemiyorum ama her gazdan sonra hgelen tadi sakızla baskılıyorum. 2 saatte bir aç kurtlar gibiyim. Şimdiden 6 kilo aldım 13 deyim doğuma yuvarlanıcam bu gidişle
aleynaeskici_0 Senaaaskr her ne yaşarsak yaşıyalım güçlü durmak zorundayız bebeğimiz için malesef elimizden başka bişey gelemiyor
aleynaeskici_0 Senaaaskr o kadar kusmalarıma rağmen hiç kilo kaybetmedim doktora gitiğimde herşey çok iyi diyor çok şükür umarım sizde toparlanırsınız
Senaaaskr aleynaeskici_0 inşallah bende de öyle der doktorum 🥰 ve bir an önce normal yemek duzenime geçebilirim
Yaseminbasdag Daha erken galiba 9+3 üz ama cok fazla mide bulantısı, kusma ve uykusuzluk var çalıştığım icin daha da zorluyor geçecek diye umut ediyorum 🥹🥹
1Pamuk aleynaeskici_0 6 . Hafta ve gün boyu sancı mide bulantısı 🤢 ve mide yanması deliriyorum çok erken başladı ve bebişimi daha görmedim kese var kafam Allak bullak😔
dunyamyavrularim12 aleynaeskici_0 6 haftalığım belim çok ağrıyor ve halsizlik çok var hep uyumak istiyorum yaa
Beyzaaldemir aleynaeskici_0 bu yanma hissi bende de var yaaa siz idrar kültürü testi falan yaptırdınız mı?
Mercan0652 Buselimon bende 25 hafta oluyorum yarın bel ağrım olmuyor şükür pilates yapıyorum evde zaten gün içinde de okulda merdiven in çık hareket edince pek olmuyor pilates yapabilirsin sende o hafifletiyor ağrıyı
tsmutter aleynaeskici_0 Allah şifa versin, ilerleyince biraz daha hafifleyecek inşaAllah. 21+1’deyim. Bana da sanki vakit geçmiyor gibi gelmeye başladı
delibirhatun297 aleynaeskici_0 bu hamileliğim kabus gibi geçiyor, sürekli mide bulantısı, aşırı halsizlik vs 😵💫 oğlumla ilk hamileliğim çok çok daha rahattı gerçekten 🥲 8. Haftamızı bitirmek üzereyiz ♥️