Gamzeeeek T-159 tam olarak aynı durumdayız bende 11 haftaligim ve berbat durumdayım mide yanmasıni hiçbir şey geçirmiyor asla
civcivim__ aleynaeskici_0 geçmiyor hamilelik 25 günüm kaldı. Bitmiyor mu bu ya çok yoruldum. Ağrılarım çok var
gamzemissss Fufu09 benimde öyle su içsem cıkartıyordum son zamanlarda bardağıma ince limon dilimi bırakıyorum mide bulandım biraz olsun hafifledi
mrsyildizmom aleynaeskici_0 14 haftalık hamileyim mide bulantısını koku hassasiyeti olarak yaşıyorum :( asla kusma yok ama kusacak gibi olmak var. Hiçbir kokuyu istemiyorum… Aynı zaman da her sabah yataktan kalktığımda yüksek bel ağrım var 😪
aleynaeskici_0 SaHil_Hayat az kalmış Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim
Mejsa aleynaeskici_0 20. Haftama gireceğim yarın kendimi fazla yorduğum için bebii biraz aşağıdaymış tam yeme içme düzenim oluştu enerjim yerine geldi derken şimdi de bunla uğraşacağım siz siz olun öyle gayretli gayretli ev süpürmeyin koltuk falan yıkamaya kalkmayın 😅
aleynaeskici_0 Mejsa Valaha canım kendini yorma işler falan hep geçici kendine ve bebeğine bak iyice dinlen güzel beslen
Mervenur055 aleynaeskici_0 13+5 olduk sadece ilk zamanlar koku hassasiyeti oldu bir hafta kuyruk sokumum agrıdı oda geçti çok şükür gayet iyi gidiyor çok şükür 🌸💐💐
mrsyildizmom Mervenur055 henüz cinsiyeti belli değil 31 Aralık salı günü randevum var doktorumuz söyler mi bilmiyorum heyecanlıyız :)
Kukuli1077 Bende 15 haftalığım kasık ağrım arada oluyor ama bu aralar rahim kemiği ağrıyor gibi neresi olduğunu tam bilmiyorum da baskı yapıyor kasılıyor gibi de nasıl anlatsam bilemedim oturup kalkınca felan da oluyor böyle olan var mı
Mejsa aleynaeskici_0 evet ben de dinlenme moduna çektim kendimi yapabilirim gibi hissetmiştim ama yapmamalıymışız işte 🤷♀️
B_R_N Hafta => Koku hassasiyeti, mide bulantısı, baş dönmesi daha önceki döneme göre artarak devam ediyor. 12. Hafta geçecek umuduyla günlerin geçmesini beklerken doktorum 16. Haftaya kadar bu durumun devam edebileceğini söyledi. Bu zamana kadar 2 kere serum yedim şimdi de Prilam ile devam ediyorum. Özellikle sabah uyandığımda ve gece uyumadan önce bulantılarım şiddetleniyor. Bişeyler yemek için gerçekten çaba sarfediyorum aç mide daha çok bulantı yapıyor maalesef. Doktor tuzlu çubuk iyi geldiğini söyleyenler var deneyebilirsin dedi bende işe yaramadı yiyemedim. Çiğ kuruyemiş ( Kaju, Badem, Ceviz ) arada bikaç tane yiyorum iyi geliyo bazen. Meyve olarak da yeşil elma sakinleştiriyor deneyebilirsiniz umarım birilerine faydalı olabilirim 😬 Çıkarmaktan nefret ettiğim için tüm uğraşım yeter ki çıkarmayayım ama başarabilmiş değilim maalesef ama ne kadar az o kadar iyi benim için 🙈
Yesim_3455 aleynaeskici_0 benim 5. Hafta başladı mide bulantısı şikayetlerim ilaçlar serumlar fayda etmedi düşün 6 ay sürdü suan 31. Haftadayin eskisi gibi değil ama hala kusuyorum. Birde Prilam kullandığım halde. Malesef çok kötü surecler atlattım doğuma az kaldı. Bu gidişle doğuma giderken de kusarsam şaşırmam. Allah yardımcımız olsun 🤲🏻