Eesraaa34 aleynaeskici_0 nasıl bir ağrı acaba bende 18+3 oldum böyle adet sancısı gibi karnımın alt tarafında sancım var normal mi değil mi bilmiyorum ilk hamileliğim
aleynaeskici_0 Eesraaa34 canım benimde ilk hamileliğim bende baya korkuyordum sanki heran adete gircek gibi oluyorum daha sonra araştırdım rahmin büyüdüğü için o ağrıların normal olduğunu öğrendim kötü bir şey değilmiş çok şükür
aleynaeskici_0 Seymacyln ya çok üzüldüm canım kanaman leke olarak mı yoksa çok mu var benim de birkaç lekem oldu doktora gitim hiç bir sıkıntı yok dedi bana bi fitil verdi kanama olursa Altan kulan dedi çok şükür daha da olmadı ilacıda kullanmadım
aleynaeskici_0 Merveku doktor bana buscopan diye bir ilaç vermiş sancım mide bulantım olduğu zaman onu 2 tane üst üste alıyorum ama bana yaramıyor daha kötü oluyorum
Eesraaa34 aleynaeskici_0 nasıl geçer acaba bilginiz var mı yada sizin geçti mi gaz sorunuda yaşıyorum dün yoktu bir şey her şey bugün başladı 🥲 insan çok tereddüt ediyor
aleynaeskici_0 Eesraaa34 rahmin tam geleceği boyuta ulaşana kadar kasık ağrısı olur canım valaha sabretmekten başka bişey yok bide şöyle bişey duymuştum ağrıdığı yere sıcak su torbası kulanmak sanki adeteymiş gibi ben öyle yapıyorum azalıyor ağrılarım
gulsahdgn Haftadayım bende midem bulantısı çok çok az oldu öğürme kusma sıfır ama gaz olayı mahvoluyorum enerjim gitti resmen 5. Haftadan buyana şiddetli gaz sancısı çekiyorum :( doktorum galviks doubleaction verdi midemi rahatlattı ama gaz bitmiyor yemek yiyemiyorum zaten :( varmı yaşayan bu gaz olayını neler yapıyorsunuz ?? Eesraaa34
aleynaeskici_0 segah06 bende de vajina yanması var 5 dakada bir lavoboya gidiyorum özelikle hamileliğin 3 ayı 3. Aydan sonra azalıyor 8 ve 9 . Aya girdiğinde daha fazla idrar baskı yapıyormuş bunun nedenide bebeğin ilk ayında aşağıda olması 3 .aydan sonra yukarı çıkmasında rahat ediyoruz tekrar aşağı geldiğinde doğuma hazırlandığı için daha fazla olucak oda korkucak bişey değilmiş malesef canım her hamilelikte bütün kadınların tek sorunu bu idrar olabilir
Beyzaaldemir aleynaeskici_0 bu yanma hissi bende de var yaaa siz idrar kültürü testi falan yaptırdınız mı?
Ecemis Buselimon 24 haftaligim benimde bu hafta basladi bel agrim bu zamana kadar hic bilmezdim agirlasmaya basliyor bence karnimda buyudu büyüdükçe zorlanmaya basladim 😥 allah yardimcimiz olsunnn
Mercan0652 Buselimon bende 25 hafta oluyorum yarın bel ağrım olmuyor şükür pilates yapıyorum evde zaten gün içinde de okulda merdiven in çık hareket edince pek olmuyor pilates yapabilirsin sende o hafifletiyor ağrıyı
babyhc Merhabalar, benimde ilk dönemler baya kötüydüm kasıklarımdan hep yattım şuan 11+4 hala kasık ağrılarım ara ara şiddetli oluyor şuanda bir gün iyi isem ertesi gün yatıyorum. Magnezyum verdi doktorum o rahatlatıyor.
Senaaaskr aleynaeskici_0 iki günde bir kusuyorum 14+0 dayım hicbirsey yiyemiyorum herşey midemi bulandırıyor. Sabah galeta yiyorum onu bile kusuyorum . Kasımda 65.4 kilolardan aralık ayinda suan 60.0 kiloya düştüm.hamilelik İlerledikce geçer diyorlar 3. Aydan sonra geçer diyorlar yok 15. Haftaya geldim yani . Su bile içemiyorum sanki su kokuyor . İcemedigimden belkide idrar yollarımda enfeksiyonum da var . Sinirden ağlamak istiyorum .
aleynaeskici_0 Senaaaskr her ne yaşarsak yaşıyalım güçlü durmak zorundayız bebeğimiz için malesef elimizden başka bişey gelemiyor
aleynaeskici_0 Senaaaskr o kadar kusmalarıma rağmen hiç kilo kaybetmedim doktora gitiğimde herşey çok iyi diyor çok şükür umarım sizde toparlanırsınız