Merveku Prilam beni çok rahatlattı gece yatmadan önce 2 tane içiyorum günüm rahat geçiyor. Bir tane içince yine bulantım oluyor. İçilen saat ve miktar önemli bence
aleynaeskici_0 Merveku doktor bana buscopan diye bir ilaç vermiş sancım mide bulantım olduğu zaman onu 2 tane üst üste alıyorum ama bana yaramıyor daha kötü oluyorum
Beequeen 16 haftalık hamileyim, bu zamana kadar mide bulantısı, koku hassasiyeti vs olmadı rahat geçiyor çok şükür. Son günlerde kasıklarımda ağrı oluyor regli sancısı gibi 🥹
bulutsm Beequeen cinsiyeti öğrendiniz mi peki? Genelde mide bulantısı yaşamayanlar erkek olacağı söyleniyor bende merak ettim o yüzden
Kur 16+4 haftalık gebeyim bende geçen haftaya kadar kusma öğürme resmen gözümü açamıyordum ama bu hafta yüzde elli azaldı gibi. Şimdide kramplar bel ağrısı ve gaz başladı 🥲
Vildankkk bulutsm benim bebeğim de erkek elhamdülillah 2 hafta kadar Bi bulantim oldu ama halsizlik oluyordu 15 haftalik hamileyim son 1 haftadır eski duzenime donebildim yine çok iş yaptığımda oluyor çok yorulmamak lazım
Me_liike bulutsm benimde son adete göre 4 haftalık hamileyim inşallah bizde cuma günü kontrolum var o zaman kalp atışını duyarız
Yeliz_3534 Kızlar lütfen yardımcı olurmusunuz sabah ufak bir kan pıhtısı geldi benden kötü biseymi doktor plesantanin aşağıda olduğunu soylemisti
Girlmama aleynaeskici_0 yalancı sancılar başladı arada midem bulanıyor her şeyimiz hazır 2 hafta sonra yıkayıp çantamızı hazırlicaz Dora nın gelmesini bekliyoruz
Mrymatls aleynaeskici_0 37 haftalık olduk 30. Haftaya kadar her şey çok normaldi şimdi de beni çok zorlamıyor bebişim sağolsun sadece kasık ağrım çok fazla yatakta dönerken uyanıyorum o kadar halimize şükür
Rknyktlg aleynaeskici_0 benim 29 haftalık oldu hala bulantım devam ediyor prilam içmesem mahvoluyorum hatta
Sunduztunc 6 haftalık hamileyim ara ara kasık ağrılarım oluyor fakat çok şiddetli değil onun harici çok halsizlik var üzerimde 🥱🥱
Pandaaa1_ aleynaeskici_0 18 haftalık oldum halla miğdem bulanıyor kusuyorum 2. Hamileliğm ilkinde bu kadar zorlanmamıştm
Sdanur1 aleynaeskici_0 14 haftalıgiz prilam içmezsem günüm zindan gerçi içtiğimde de gunde 2 kere felan çıkarıyorum çok mide bulantıli geçiyor uyku normale döndü
segah06 aleynaeskici_0 haftamız aynı, mide bulantım hala devam ediyor. Sık idrara çıkmam var. Doktorum az su içtiğinden kasik ağrıyor dedi. Öyle durumda yat dinlen dedi
aleynaeskici_0 segah06 bende de vajina yanması var 5 dakada bir lavoboya gidiyorum özelikle hamileliğin 3 ayı 3. Aydan sonra azalıyor 8 ve 9 . Aya girdiğinde daha fazla idrar baskı yapıyormuş bunun nedenide bebeğin ilk ayında aşağıda olması 3 .aydan sonra yukarı çıkmasında rahat ediyoruz tekrar aşağı geldiğinde doğuma hazırlandığı için daha fazla olucak oda korkucak bişey değilmiş malesef canım her hamilelikte bütün kadınların tek sorunu bu idrar olabilir