diyarnursezer Bsrabzkrt aa benim tuttu çift çıktı ilki kız😂 suan 12+6yım erkek çıktı daha öğrenmedim öğrenince yazarım😂
Iraz Bsrabzkrt ikiside çift çıkıyor benimki ama ikiside erkek tam tersi olabilir mi acaba birde şey diyen var hamile kaldığıniz yaş tek , ay çift ise erkek . İkiside tek yada çift ise kız diyorlar bunu da deneyin bakalım
Fatma5806 Bsrabzkrt benide hesaplar mısın canım son sat 24 Kasım bitiş 30 Kasım veya 1 Aralık o zaman aralıkta mı hamile kalmış oluyorum🤣 Yaş 21 şimdiden teşekkür ederim 🥰
Esra1217 Bsrabzkrt yaa sorum var en son ki sat a göre mi hesaplıcaz yani benim yaşım 25 Son adet tarihim eylül 11 bitiş 16 toplicam mı 11 le 25 i kafam karıştı 9.ay yani 9 la 25 toplayıp 9 çıkınca 25 öyle mi
Bsrabzkrt Esra1217 hayır yasınız + hamile kaldıgınız ayı toplucaksiniz önce mesela 20 yaşındasınız Şubat ayında hamile kaldınız 20 + 2 = 22 sonra 22 den 9 u çıkaracaksınız 22-9
Anneyimmmben Bsrabzkrt 27 eylul son adet tarihim Ekim’de dollenme olduysa çift sayı çıkıyor kızım mi olacak yani🤣