Bsrabzkrt Hamile kaldıgınız ayı net bilmeniz gerekiyor mesela ayın ortasında regl olduysaniz diğer aynin ilk günlerinde hamile kalmış olabilirsiniz
Anneyimmmben Bsrabzkrt 27 eylul son adet tarihim Ekim’de dollenme olduysa çift sayı çıkıyor kızım mi olacak yani🤣
ikibebekbiranne_ Bsrabzkrt Bsrabzkrt ilk çocuğum da tuttu inşallah bunda da çıkar kız olsun istiyorum 🥹
Roel Bsrabzkrt 12 ekim SAT ekime göre hesaplayınca 27+10= 37-9=28 kız Kasıma göre hesaplayınca 27+11=38-9=29 erkek çıkıyor 😂😂 beynim yandı bu arada ultrasonda bebeğin haftasıyla benim hesaplamam tutuyordu hangisini baz alıyoruz o zaman
diyarnursezer Bsrabzkrt aa benim tuttu çift çıktı ilki kız😂 suan 12+6yım erkek çıktı daha öğrenmedim öğrenince yazarım😂
Iraz Bsrabzkrt ikiside çift çıkıyor benimki ama ikiside erkek tam tersi olabilir mi acaba birde şey diyen var hamile kaldığıniz yaş tek , ay çift ise erkek . İkiside tek yada çift ise kız diyorlar bunu da deneyin bakalım
Fatma5806 Bsrabzkrt benide hesaplar mısın canım son sat 24 Kasım bitiş 30 Kasım veya 1 Aralık o zaman aralıkta mı hamile kalmış oluyorum🤣 Yaş 21 şimdiden teşekkür ederim 🥰