Mom6535 haticeazakliatalar bu marka testte nasıl damlatma yaptınız onu anlamadım bu idrar kabına daldırılıyor bildiğim kadarıyla demek istediğinizi anlamadım ve evet aşırı yalancı pozitif veren marka test tipinden ya artımed yada daysdoctor olduğunu düşünüyorum inşallah yanıltmaz sizi ❤️🫶
Farida_Aliyeva_ haticeazakliatalar ben adetime 10 gün kala öğrendim kan testi yaptırdım 3 haftalık çıktı şuan 4+6 dayız 😍sizde güzel haberler alın inşAllahhhh🤰🏻🥰sonucu bekliyoruz
Miracleee haticeazakliatalar sabaha karşı veya gece 2-3 gibi e nabiza düşebilir. Benim öyle oluyor. Bu sebeple gece öğrenmiştim hamileligimi 🥰
Yaprakunallar haticeazakliatalar hee tsmam ozaman yavrum bende o şekil yaptım cunku negatif verdi bana 5 gün önce bakalım ne olur bekliyorum gecikmeyle
xEndless Gokyuzummm Genelde hep yalancı pozitif cıkarıyor burda çok kişi o test yuzunden hastanede kan verdı negatif sonuc aldı canım
brtg haticeazakliatalar xEndless benimde artımed 3 tane yaptim pozitif cikti kan verdim 1.20 cikiyor 🥲 https://imgyukle.com/i/CpU06H
xEndless brtg Bende reglim gecikince test yaptım çıkmamıştı 🙂 meğerse hamileymişm artımed, prodector, predictor early hepsini yaptım hıcbırınde cıkmadj kan verınce belli oldu
haticeazakliatalar Mavikizkaracocuk bazırlwrı da prodoctor dan şikayetçi neye göre yanılıyor bu testler acaba
Yenianneyimmmmm haticeazakliatalar bir videoda adet geciktikten sonra (yaklaşık 7-10 gün) yapılması daha uygun diyordu doktor. Ama siz yine de kan testi yaptırın derim şimdiden hayırlı olsun :)
Mavikizkaracocuk brtg evet buraya üye olduğumdan beri gördüğüm kaçıncı artimed test bu %90 yalanci pozitif veriyor insanların duygularını alt üst ediyor
Sevgikaya1525 haticeazakliatalar hayırlı olsun cnm marka ne bilmiyorum ama var gibi bende adetime 6 gün kala artımed ile öğrendim bence hemen kan ver🥰