Duygu07 Rabisaliiii bende 2 saat sonra spinal sezaryene alınacam. Tek düşündüğüm bebeğim sağlıkla kucağıma gelsin inşallah hiç sıkıntısı olmaz. Rabbim hepimizin bebeğini korusun. 37 haftalık 2500 kg ultrasonda
Aryam Rabisaliiii hayirli olsun❤️❤️❤️Bilgilerinizi paylashir misiniz lutfen benimde az kaldi sezeryana❤️🙏🏻Heyecanliyim
MucizemmHD Rabisaliiii rabbim Doğum yapacak tüm annelerin yardımcısı olsun inşallah sağ sağlim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin ☺️ Şuan tüm annelerim tek duası bu sanırım ☺️
Brlgry Rabisaliiii spinal sezaryenden sonra ayaklarım ellerim bacaklarım vs çok şişti resmen çok fena ödem var seninde oldumu böyle bir şey
Rabisaliiii Brlgry aynen canm yüzüm ayaklarım ellerim fena durumda. Ama çok sukur su çok söylenen baş ağrısı boyun ağrısı hiç olmadi..
NerminOmar Rabisaliiii gozun aydin, bebis nasil?) nasil kecdi emeliyat? Deyilen kadariyla agri oluyomu?!
Rabisaliiii NerminOmar ameliyattım çok güzel geçti çok sukur. Hiç sıkıntı yasmadim. Darısı tüm hamislere ins
Defne00Duru Burcum91 ya yanılma payı olduğundan ben o kadar doğar diye düşünmüyorum açıkcası 😃🙈🤭 senin kaç haftalık kilosu ne kadar canım
Burcum91 Defne00Duru benm suan 37 3 haftalik canim 20 subatta alicam sezeryana desi kilosu 2850 grdi gecen hafta boyuda 49 cm
Defne00Duru Burcum91 anladım canım hayırlısıyla doğar inşallah bebeğin🤲🏻 Benim de normalde 22 şubatta doluyor günüm ama şeker riskim var benim o yüzden çok beklemeyelim dedi
Burcum91 Defne00Duru amim canm.insallah cok saol.sende insallah.olsun ya zaten gelismis.oluyolar 39.haftada oluuoz sanirim.dimi.o.tarihe kadar baya duruyo yani erkende degil hic riske atma alsin
JeyranAhadova Prenseslerr erken gelmesine sebeb ne oldu? Chokmu agrıdınız sezeryandan sonra? ilk yurume nasıl oldu?