Rabisaliiii NerminOmar ameliyattım çok güzel geçti çok sukur. Hiç sıkıntı yasmadim. Darısı tüm hamislere ins
Elwing6 Kizlar ben size bir sey sormak istiyorum bir doktor sectim fakat birisi benim rahmimi yukardan kesmis ikinciyi normal dogurma sansimi elimden aldi yamuk kesmis falan yazmis ayni doktorun baaska hastalarida cok iyi gectigini yazmis berbat dogum yaptigini soyleyen dikislerin hala potpot oldugunu yazmis.. yani bu sezeryan kisiden kisiye degisiyor mu ? Sans mi ? Doktor isimi ? Abartiliyor mu..inanin cok korkuyorum ben daha once dogum yapmadim.o doktoru tercih etmeli miyim..yoksa boyle yorum okumusken gitmemeli miyim.adam docent doktor bir de 25 yillik doktor..
Dimple23 Elwing6 tamamen nasip işi ...benim tüm doğumlarımı yaptıran doktoruma 4. Sezeryanıma giricem ama onun hakkında da söylentiler olumsuz yorumlar var ..ama siz memnun kalmamışsınız bence biraz daha araştırın alternatifiniz varsa değiştirin
Dimple23 Elwing6 doktora olan güven çok önemli kendinizi onun ellerinde rahat hissedecekseniz değişmeyin ama bi tedirginlik stres hali oşacaksa değiştirin yıpratmayın kendinizi