Hilaldemirrr 14 ocakta benim de 2. Sezaryen im olacak inşallah sıkıntısız sağ salim kavuşuruz yavrularımıza 🥰🤲🏻

Gebesasli Benimde aynı gün tam 39 haftalık olucaz 4 ocağa gün verdi doktorum son hafta günler geçmiyor resmen 😊 sağlıkla gelsin bebisler inşallah

1. Haftaya girdim ve hala doktorum bir gün veya doğum şekli belirtmedi. Merak içinde bekliyorum 😂 pazartesi kontrolümüz var umarım birşeyler netleşir artık

ideemirel doğum yaptım canım bu gece🥹 sancım cıktı nst de acil sezaryene alındım 35+2 de geldi bebegim küvezde suan😞

Ayshes20 canım benimmmm, bende ilk çocuğumu 36 da doğurdum bi kaç gün içinde taburcu oldu inşallah seninde öyle olacak onlar bizim düşündüğümüzden çok daha güçlüler, o çıkana kadar sende toparlamis oluyorsun, daha güzel ilgileniyorsun öyle düşün 🌸🌸🌸🌸🌸

Hilaldemirrr bizim de 3 Ocak 🥰 sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim🙏🏻🌺

Gebesasli Hemde nasıl heycan olmazmı ama bugün belim kasıklarım çok ağrıyor o güne kadar bekliycek mi benim kız bilmiyorum 🤷🏼‍♀️😊

ideemirel yaa 🥹sorma canım ya bugün eve geldik bebeğim hastanede kaldı gün de vermediler kac gün kalıcak bilmiyorum özledim şimdiden ne yapıyor acaba diye düşünüyorum sürekli 🥹Allah’ım evlatlarımızı bize bagışlasın🤲 destek mesajın için cok tesekkur ederim 🩷🥹

Ayshes20 canım benim seni çok iyi anlıyorum, sen sütünü sağ, yürü iyileş gelince çok guzel iyileşmiş olacaksın❤️❤️ haber ver mutlaka

Aysehakannn bazı bebeklerde oluyormuş çok da takmayın. Benimde ilk söylediğinde 32. Haftadaydım 34. Haftada gidince de 2 haftadaydı bir haftaya düşmüş dedi. Protein ağırlıklı beslenin, bol su için diye söyledi. Sabit bir hafta olarak gidiyor kilo alıyor benimle arasındaki akış güzelmiş ama beslenebiliyor.

777Kubra777 yani anlamadığım şey bebeğimin 1 haftada 112 gram almış olması 🫠 evet bizimde akış güzel herhangi bir sıkıntı yok bugün gittiğimde 2-3 gün geride olduğunu söyledi makat gelişli bir bebek ölçümler yanlış olabilir dedi sezaryen için gün verdi bakalım doğunca göreceğiz ♥️

Aysehakannn benim baş aşağı pozisyonda şuanlık normal doğum olarak düşünelim dedi işte 😁 siz bol bol protein tüketmeye devam edin doktorum bana öyle söylemişti işte bende öyle besleniyorum

Güya bende Ocak annesiydim bugün gelen sancıyla acil sezeryana alındım 23.38 itibari ile Aralık annesi oldum 38 haftalık olduğumuz gün kızım geldi darısı bekleyen herkese sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤲🏻☺️

Dilrubagcl sağlıkla büyütün 😍 bebeğiniz yeni yıla girerken kollarınızda olmak istemiş 🥰

Aysehakannn 34+0da 2 hafta gerideydi karin cevresi. Bas ve bacak olcumleri gunune uygun.

3 ocakta kontrolum var, alalim derse kabul etmeyecegim