Güya bende Ocak annesiydim bugün gelen sancıyla acil sezeryana alındım 23.38 itibari ile Aralık annesi oldum 38 haftalık olduğumuz gün kızım geldi darısı bekleyen herkese sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤲🏻☺️

Dilrubagcl sağlıkla büyütün 😍 bebeğiniz yeni yıla girerken kollarınızda olmak istemiş 🥰

Aysehakannn 34+0da 2 hafta gerideydi karin cevresi. Bas ve bacak olcumleri gunune uygun.

3 ocakta kontrolum var, alalim derse kabul etmeyecegim

Ayshes20 @ideemirel canım bugün gördüm bebeğimi çok küçük ve zayıftı canım sıkıldı üzüldüm orda öyle bıraktım geldim yavrumu 2 hafta kesin orda günler nasıl geçer bilmiyorum Rabbim herkesi evladına sağ salim kavustursun inşallah🤲

Ayshes20 Amin canım inşallah onlar çabucak toparliyor zamanında da dogsaydi yine küçük gelecekti gözümüze minicikler ama çok gucluleer. Sağ salim kavuşun inşallah

ideemirel amin inşallah çok teşekkür ederim desteğin güzel düşüncelerin öyle iyi geliyor ki anlatamam Allah razı olsun 🤲🥹🩷

Kızlar ben 36 haftalık oldum ama hiç kasıklarımda falan ağrı yok neden acaba?ilk doğumum hiç bi bilgim yok

mrvknl Benimde ilk hamileliğimde hiç bir ağrım belirtim yoktu ikincide her an doğuracak gibiyim 🥰🤣

Girlmom aaaa öylemi peki böyle olması doğumu etkiler mi iyi bişey mi kötü bileyim anlamadım 😟yani benim daha vajinal doğum mu sezeryan mı belli değil çatı muayenesini 2 hafta sonra yapıcak doktorumda o yüzden soruyorum

Ayshes20 ne demek canım bende kuvez annesiydim birebir yaşadım her şeyi 🥹 sabrın sonu selamet oluyor.