S_ysmn sakın ama sakın gitmeyin ben 19 haftalık ambulans zoru ile oraya götürüldüm doğumum orada oldu hemşireler ebeler acilde bekleyen kadın doğum doktoru hepsi sanki dedikodu etmeye gelmişler hastaların arkasından konuşup dalga geçiyorlar hakari kikiri edip durdular oda desen berbat ötesi hasta yatağı berbat camlar bozuk içeri buz gibi hele banyo tuvalet öyle pis kokuyor ki girilmiyordu kokudan sadece doğumum esnasında bir tane hasta bakıcısı vardı anne şefkati Gibi yaklaştı allah razı olsun ondan korkularımı yendirdi birde doğumiçin bir tane kadın doğum doktoru yeni gelmiş o doğum yaptırdı oda iyi güler yüzlü sakin doktordu duygu alpaydın oda çok iyi davrandı acele ettirmedi canımı yakmadan korkutma dan ilerletti ebeler hemşireler kaba davrandıkça onlara kızıdı yavaş sakin olun korkutmayın gibisinden o doktoru bir daha görmedim ondan sonra nafiye ecem kahveci durdu hemşireler ebeler de dedikodu yapıyorlardı bana doğum esnasında sondaj takıldı doğum sonrası çok ağrısı oldu acıdan afedersiniz idrarımı yapamıyordum lavobaya gidemiyordum ağrıdan gelip bakmıyolar annem kaç kere söyledi en sonunda tartışınca bi krem getirdiler onu sürdüm ağrı kesici ve ilaç verince rahatladım bakılmıyor sizi atıyorlar köşeye kendi başınızın çaresine bakın dermişcesine gibi yani kısaca duygu alpaydın denk gelirseniz yakın diye doğumu yapabilirsiniz oda benim için önemli değil derseniz fikrimi sorarsanız etlik şehir hastanesine gidin odalar doktorlar hemşireler özel hastenedeki gibi çok iyi ben çok memnun kaldım benim suyum bittiği için etlik şehir hastanesine gittim bi süre orada tedavi gördüm o yüzden etlik şehir hastanesi benim gözümde bir numara ve pursaklar yemek dağıtımındada berbat ötesi öğlen yemeğini akşama da verdiler bi pilav getirdiler sapsarı lapaydı hele kahvaltı uzun bi salatalık peynir zeytin o kadar özensizdi ki etlik şehir hastanesi yemek konusundada tad konusunda da ilgi vs hepsinde çok uzmanlardı uzun oldu biraz kusura bakmayın