S_ysmn pursaklar devlet hastanesindeki tüm kadın doğumcuları denedim hiç birinden memnun kalmadım ben iki evladımı onların ihmarkarlığı yüzünden kaybettim ilk hamileliğimde idrar enfeksiyon geçirdiğimi hissediyorum gittim bana su iç geçer dedi lütfiye yeşim enfeksiyon kanıma dağıldı o şekilde kaybettim 2. Gebeliğimde de ortalık hastalığına yakalanmıştım kusma ishal çok kusmaktan suyum azalmıştı ama bana o an da başka hasteneye yönlendirme veya orada tedavi altına alınmam gerekirken bana kusmamam için serum takıp gönderdiler sonra 1 hafta sonra suyumun bittiğini öğrendim hemen o koşuş ile etlik şehir hastanesine gittim alalım dedikçe ben aldırmadım kalp atışı devam ederken kıyamadım hareketlerini de hissetmeye başlamıştım 19. Haftaya kadar direndik bi sabah kordonum gelince acil ambulans ile hastaneye götürüldüm kalp atışı devam ederken ilaçlarla durdular bebeğimin kalbini sağlık ocağı orada ki ebem yaşama ihtimali vardı küvezde kalbini niye durdular ki dedi o an da yıkıldım ben velhasıl kelam pursaklar gitmeyin acil bi durumda yapılması uygulanması gereken şeylerde ellerin de imkan olmadığı için ölüme terk ediyorlar yada işlerine öyle geliyor etlik yada bilkent gidin her ihtimale karşı