• Doğum
  • 40. Hafta olup doğuramayanlar

Hanniballl benim gittiğim devlet 41 haftada suni veriyor , hem iri bir bebek , nstde sancım çıkıyor ama açılma vs yok henüz , oyuzden suni sancı verecekler 😮‍💨

evrem059 ismiyle yaşasın kızınızda güzel adı ve anlamı 🌸🥰 Koray orta sekerli işte Türkçe, telafuzu kolay, çok eski değil yeni de degil muhtemelen tek olur okulda ve sosyal hayatında 🤭Herkesin kendi tercihi kendi zevki ama herkes aynisini yapincada tadı kalmiyor açıkçası bana Aras Uraz Aybars Zeydlerden gına geldi 6sene sonra cocugun sinifinda herkesin adı Aras olacak 🙈😄

Dbxfdg Siz öyle diyorsunuz ama sezeryan dusunuyorsaniz daha olasi zamanlı olması.. normal bekleyen annelerin gunu sagi solu belli olmuyor 🤭 insallah gönlünüzce olur bende bebek doğdu yazisindan itibaren kafam hep orda ama gelmiyor sezeryandada sonrasinda iyilesme sureciyle ugrasmak istemiyorum ama bebis kilomuz alip basini gidiyor 🥲🙈

2106 Benimde öyle 40+4 ilk gebeligim bekledikce inadina gelmiyorlar gercekten 😄 simdi 2-3gune gelecek diyorum cumartesine gelecwk totemim bu 🙈🫠 o degil ebelerde is birakacakmis biz napacağız ocakta 🥹

ahuzun uzman degilim bilemem ama 37-38de baslamak lazim galiba.. tabi oncesindede spor yapmak plates yapmakta gerekiyor.. daha iyi sonuc almak icin.. ben yapmadim, yapip fayda gorende var, yapip gec doguranda var 😅

Diloss12 acilmaya bakmislar yine en azindan benim sanci yok diye acilmaya bakmadilar.. Burada hep yazmislar acilmaya bakildi nişan geldi acilmaya bakildi suyum geldi doğurdum diye.. Bende acilmaya bakmayacak misiniz diye bi arandim gecen hafta dogsun diye ama sanci yoksa bakilmiyor dedi dr 🫠 Allah tek sancida kurtarsin insallah kolay olur dogumunuz Allah yardimciniz olsun güç kuvvet versin 🤲🏻🌸 inşallah güzel olacak çok az kaldı bitmesine 🎈🌸

Hanniballl bende 40+2 de doğum yaptım. Gelmedi sezaryenle aldı doktorum, iyi ki de almış bebişimin kilosu biraz fazlaydı🥹🫠

gezentianne hayır eski adet tarihim kaldı sistemde benim.. ama sonra bebeğin kilosu önden gidiyordu bir hafta, bu surecte drmin tayini cikti.. baska drye gectim, gec dollenmeyi unut arayi kapatmissiniz kilosuna takilma dedi.. gec döllenmeye göre tabi bir hafta geri oluyor ama her halukarda bu defada tombuluz 29aralıkta 40hafta oluyor gec döllenmede 🤭 belki gec dollenmeye gore dogar ama gec dollenmeye gore 41 i gorursem hem cok kilo alacak hemde o surecte ebelerin is birakma durumu var 🫠

Hszgn1 kac kilo doğdu 😊 Allah bagislasin size yavrunuzu 🤲🏻🌸

Hanniballl şuan bile öyleymiş isimler uras aras aden maden modern olacak diye saçma sapan isimler koyuyorlar çok gülüyorum ya 😂😂😂 sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbım hayırlısı ile 🤲🏻🐞🧿

Benimde 40 hafta bıtıyor ıkıncı doğumum bu hafta gıtmedım kontrole bır tık olmayınca bende beklemek ıstedım ve hala beklemedeyım

evrem059 Dediğim gibi herkesin kendi tercihi ama bence biraz kendine özgü olmak lazım herkes aynı olmazki 😄 telafuzlari anlasilabilirlikleride zor, sert söyleniyor biz telafuz ediyoruz aile buyuklerimiz telafuz edemiyor 😄 amin inşallah sağ salim doğar bende o günleri görürüm kucağıma alabilirim Allahın izniyle 🤲🏻🌸🫠

Mty24- ben gidiyorum gecen hafta bir hafta sonra gel dedi dün gittim cuma gel dedi sürekli gideyimki unutmasinlar beni diye dusunuyorum😄🙈 benimde sizin gibi karnim düşmedi illa dusmesi lazimmi bilmiyorum sancim cok hafif var ama sık degil yeterli degil 🫠

Hszgn1 Masallah sizinkide tombismis benimde korkulu senaryom tam bu yazdiginiz durum, basta gec dollenme dendi, sonra bir hafta onden gidiyor kilosu dendi, sonra kilosu kapatmis sorun yok dediler sen normal hesapla, bir doktorumuz dediki babasi uzun boylu mu bebegin boyu uzun🤭 suanda gec dollenmeye gidiyor sanki dogum gunu 🤭🌸 insallah saglikla gelsinler artık basa geleceğe yapacak birsey yok 😊🌸

Hanniballl Yaa benim iki gebeliğimde de fark kapansın kapanmasın adet tarihim 1hafta ileri yazıldı.
                    Hayırlısı olsun az kalmıs sağlıkla gelsin inşallaj

gezentianne inşallah sağlıkla gelsin sağolun yine geç döllenmeye görede olsa gununde doğarsa iyi benim icin 4-4.100 filan olur kilosu 4,5i gecmesi riskli oluyor diye duydum 🫠