• Doğum
  • 40. Hafta olup doğuramayanlar

Kızlar ne yapsamda bu çocuk doğmuyor her bebeğin kendi zamanı var tamam ama 40+3olduk ben normal doğum yapmak sezeryan yaralarinin iylesme dönemiyle uğraşmak istemiyorum…. beyfendinin keyfi yerinde, karnım düşmedi bile, sancı hafif var ama önemsenecek dozda değil.. Max kac kilo normal dogumlariniz oldu biz bugun 3.770kg ciktik 4,5tan sonra riskli diye biliyorum 🫠 ayni zamanda kaka yemesinde felan endiseleniyorum surekli kontrol halindeyim cildiracagim 😅🙈

Hanniballl bende yarın 37+0 oluyorum ve 40 haftaya kadar beklemek istemiyorum umarım önümüzdeki günlerde sağlıklı ve hayırlı bir şekilde gelir bebeğimiz sizede kolay doğumlar diliyorum herhangi bir şey yaptınız mı hurma ananas egzersiz vs gibi

Hanniballl bende gelmesini bekledim doktor sezaryen esnasında iyi ki daha beklememişsin zaten olmayacakmış kafası büyük dedi , tam 40 haftada oldu hatta tarihi de cok güzel oldu 08.08.2024 😊😊🌸

41+2 de doğuran benn😃 Doktor nst de sancın çok az bir kaç güne gelmezse sezaryen dedi. Eve dönerken yolda başladı sancım. Eve gittim gece nişanım geldi sonra akşama kadarda sancımı 3 dkkada 1 e düşene kadar bekledim. O şekilde gittim hastaneye ama benim çocuk inatçı çıktı gelmek bilmedi sabah 9 gibi anca doğum oldu. Kendi ne zaman gelmek isterse o zaman gelir anlayacağın😃 sağlıkla kavuşun inşallah 🌸 Kilo konusuna da çok takılma ultrason göre biraz eksik çıkabiliyor kilo.

Cuma 41 haftalık oluyorum ve doktorum suni sancı verecek benimkiside gelmek istemiyor 😂

Hanniballl 42+5 de 4220 kg normal dogurdum zor muydu evet zordu onu doğurmak.. Doğurduktan sonrada tabiki beklemek de yoğun bakımda yatttı gev doğduğu için şuan yine hamileym 40 haftam doldu gelmek bilmiyor doktorlara göre çok tehlikeli kendi gelmezse ya suni verecekler yada sezeryan dediler 41 oldıgum gün yatıs dedi.. İnşallah normal gelir 🥲😒

smyye57 son zamanlarda activating labor yapıyorum bol squat ve çömelme hareketi, merdiven cıkıyorum ama tık yok ananas denemedim yedigim hurma sayılı, iliski öneriyorlar ama onunda fazla etkisi olmadı geç başladım galiba bu saydıklarıma erkan baslamak lazım bir yerde yine bebek dogacagi zaman doğuyor gibi 🤭 Açıkçası tecrübeme dayanarak söylüyorum beklemeyin ne kadar beklerseniz okadar sabırsızlanıyorsunuz ve inadına gelmiyorlar bebişler ben çatlıyorum

evrem059 Masallah Allah bağışlasın annesi 🤲🏻🎈 bende doğumumu yapsaydım 😅😅 işte çatı açıklığa sancı olursa son aşamada bakıyoruz deyince doktor benim elim kolumda bağlandı, kader nereye gider bilmiyorum 🤭🎈

Smile0 hayırlısı olsun Allah size bağışlasın 🤲🏻🤭 evet bebek istediğinde geliyor ve ne kadsr beklerse anne bebis okadar inada biniyor.. insallah sağ salim doğsunda ustesinden geliriz kilonun insallah 🌸

Diloss12 benimde pazar 41hafta olacak cuma yine kontrolüm var inşallah cuma bir süpriz yapar sasirtir beni 🫠🤭 Basta buyuk konustum dedimki “ beraber yasamak cok guzel hep boyle yasasak ya ne guzel olurdu” simdi lafimi yediriyor al sana beraber yasamak 😄🌸 Özele mi gidiyorsunuz?

Neslihankadir çok ileri bir dönemde doğumunuz olmuş acaba gec döllenmemiydi 42+3 u beklersem ben heralde ufaktan oynatırım nasıl sabrettiniz 😄🫠 ben gecen haftadan beri bekliyorum benimkini sanci yok kanalada inmemis biliyorum ama hep aklim onda 🌸 gecmis olsun Allah sifa verisn size bagislasin yavrularinizi insallah bu doğumunuz rahat olur 🤲🏻

Hanniballl teşekkür ederim Rabbim kimsenin kucağını bpd bırakmasın 😌grc döllenmiş ti ama onunla alkası yok Dr almak istememişti 😏 bayagı zordu onu taşımak karnım satkmıştı artik ama gelmiyodu 😅

Hanniballl 37+2yim ben de göbek düşmedi nstde sancı yok kasılmam yok yani hiçbir doğum belirtisi bişi yok, annem beni 42de doğurmuş bunu düşününce bizde genetik sanıyorum çünkü kardeşim de sezeryan 39da doğmuş benim bebişte gelmezse napıcam diye düşünüyorum kara kara neyse kısmet artık

Hanniballl Valla bence biz naparsak yapalım bebek karar veriyor dogum şekline ve gününe🙃
                          İlk doğumlar genelde 40′ı deviriyor.
                          Benm de oglm maşallah gelmek bilmemişti zorla cıkardık artık🤣

Hanniballl bende ananas hurma yiyorum ilişki perine masajı pilates topu egzersizleri squat yapabildiğim kadar bakalım işe yarayacakmı 40 haftaya enerjim yok bir an önce doğsun sağlıkla inşallah 🙃

Diloss12 Bende devlete gidiyorum…suni sanciyi neye gore vermeye karar verdiler? benimkilerin pek niyeti yok gibi sanciniz felan cikti mi nstde? bende nerden tutturduysanız oradan doktora baskı yapayım cuma günü 😄

Neslihankadir Benimde gec döllenme ondan dolayi korku var icimde 42 olmaz inşallah 🫠🙈 Allah yavrularimizi bize bagislasin sag salim gelsinler 🤲🏻