[silindi] Femay olur aşkım olur. Bir bakmışsın cinsiyet öğrenmişsin, bir bkmışsın detaylı ultrason vs 🫠🫠 sonra sen de buraya son 21 yazmışsın. Ben de teyzesi dötünü yesin yazmışım 🥹🫠
chngmom sonnnn 14 🥹 yalancı sancılardan başka bir belirtim yok bazı geceler rahatsız hissetmekten uyuyamıyorum bir kaç gündür de heyecandannn 🫠
chngmom [silindi] anne olucağıma ayrı karnımda bi canlı olduğuna ayrı içimden çıkıcağına ayrı şaşırıyorum gerçekten son günler dank ediyo sanki beynime tüm bunlar 😅😅
[silindi] chngmom hahahahaha ben de öyleyim. Eşime ben doğum yapıcam farkında mısın diyorum, yeni mi anladın diyo 🤣🤣
chngmom [silindi] aynen bizim sohbetler de artık bundan ibaret🥲 ben anne olucam sen baba olucaksın farkında mısın, anayım ben ana, ben içimde çocuk büyütüyorum gibi gibi 😂
[silindi] chngmom benim eşim de gün içinde mutlaka en az 2 kere. Babayım ulan ben diye mesaj atıyor 🥹🤣🤣 delilik bu be
Esraa00 [silindi] maşallah yaa 🫠rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı başıma 😍son 20 lerim 15 leri görmek çok uzak geliyor
[silindi] Esraa00 amin kuzum hepimize inşallah 😍😍 öyle deme o kdar hızlı geçiyor ki ne ara bugüne geldim diyorsun valla 🥹
Femay [silindi] kocişinle upuuuzuun mutlu evlilikler diliyorum size aşkım 🧿🧿🧿 tü tü tü nazar değmesin 🥰🥰