Poncikler [silindi] son 26🤗tadını çıkartayım diyorum ama olmuyor uyku çok az ve düzensiz sinirlerim bozuluyor uyuyamayinca doğumdan sonra da hiç uyku olmayacak🙁
Rabiamina [silindi] son haftalardayım yalancı sancılarla belalardayım 😅 tünelin ucu çok kötü yerlere gidiyor gibi hissediyorum 😅
Tugceozturkk Uygulamaya göre 18 bebiş bir hafta önde gidiyor bakalım ne zamn gelicek heyecanlı 🙏❤️☺️ Sağlıklı hayırlı bir şekilde alalım kucağımıza inşallah Rabbim kolay doğumlar nasip etsin ❤️
Rabiamina [silindi] bu bebek beni korkutuyor ya. Sabah doğuma gideceğim zannettim uzandım sonra geçti 😅
Rabiamina [silindi] ben de az kalsın gidecektim. Perşembe randevum var o zamana kadar ses etme dedim 😅 ne oldu hastanede ne dediler
[silindi] Rabiamina nstye girdim, bebeğimi gördüm 36.hafta bitti 3200 olmuş 🥹🥹 her şeyi iyi dedi doktorum. Pazartesi günü tekrar gidicem nst ultrason vs 🫠
Ttr5 [silindi] aynıyız son 21 ama eşime göre 1 ay 😂 neymiş erkek çocukmuş geç gelirmiş felanlar filanlar ben oğlumla anlaştım tam 40 haftada gelecek inanıyorum😂