Frozen Umarım hepimizin sağlıklı mutlu yılları olsun bebeklerimizle 🤗💕Öncelikle endişelenecek bi durum yok biz kadınlar annelik için yaratılmışız kesinlikle doğduğu an bütün herşey yükleniyor onu yapabilir miyim bunu yapabilir miyim diye düşünmeye hiç gerek yok.Sezaryen doğum yaptım ilk gün bile çoğu şeyle kendim ilgilendim.Sadece bana zor gelen tek bişey var uykusuzluk ona da alışılıyor ilk zamana göre biraz daha iyiyiz bu konuda 🥹 ilk etapta mama vermekten çekinmeyin normal de olsa sezaryende olsa bebek ilk zaman güzel beslenemiyor bence süt hemen gelmiyor çünkü 4.gün sarılık çıktı oğlumda şuan baya düştü ilk öğrendiğimiz değere göre ama tam bitmedi🥲 Sürekli emzirmek zor gelebilir çünkü çok çabuk acıkıyorlar oturup kalktım diyene kadar tekrar emmek istiyor ,bu durumda kırkımız çıkana kadar tamamen düzelir diye düşünüyorum zorla uyandırıp emzirdiğimde oluyor sarılık olduğu için ama geçtiği zaman akışına bırakacağım kendi ne zaman uyanıp emmek isterse ona göre hareket edeceğim 🙃 Süt konusunda da artırmak için mutlaka sağım yapmalısın ilk etapta göğsüm yara olduğu için elektirikli olan çok canımı yaktı mochinin manuel olanıyla yaptım yara geçince de elektirikli pompaya geçtim baya etkisini gördüm sağım yapmanın ☺️ Aklına takılan merak ettiğin başka sorular varsa cevap vermek isterim ☺️