• Doğum
  • Doğum Yapacağınız Ay 🤰🏻

Duygu351 bende yarin gidicem insallah söylerler bu arada bende devlet hastanesine gidiyorum 😊siz nerede oturuyorsunuz

Nurpoyrz benim doğumum 17 mart gibi görünüyor ve sezeryan düşünüyorum. normal doğum yapamam gibi ama kızım nasıl gelmek isterse

Derya2025 İzmir şehir Hastanesi’ne gidiyorum ben siz? Öğrenince banada soyleyin 🤗

Duygu351 Selçuk ta oturuyoruz ama Kuşadası devlet hastanesine gidiyoruz 😊tamam insallah yarın ogrenirsem söylerim size heyecanlıyım 🤭ilk hamileligim benim

Esrcvso maşallah inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi😍😍

Merve_kucuk ben de bugün 15+3 oldum . Cumartesi randevum var bakalım öğrenebilecek miyim 🌸

Frozen bende epidural sezaryen oldum iyiki epidural olmuş ağrı kesici olarak daha etkili ilaçlar veriyorlar .Umarım sizde sağlıkla kavuşursunuz 🤍

Meltemanneolsun amin inşallah bende 6+4 oldum bugün bakalım kusma falan olucak mı şimdilik tiksinti var içimden öğürüyorum bende daha dışarıdan bişey yok çok şükür elhamdülillah bide kusmalarım olsa nasıl atlatırım bu haftaları Rabbim herkese kolay gebelik nasip etsin bulantı kusmam olmadığı için kendimi pek hamile gibi hissedemiyorum korkuyorum birşey olucak diye hep aklıma kötü senaryolar geliyor. Bide henüz daha çok küçüktü ben keseyi görmeye gittiğimde bu yüzden kalp atışlarını da duyamadım çok kafama takıyorum galiba 😔🥺😅😂🤣

ReyHalVe21 evet erken öğrenince maalesef bekleme sıkıcı oluyor. Benim de öyleydi 5. Haftada keseyi gördüm 7+4 de tekrar gittim bebeği kalp atışını gördüm. İçini ferah tut canım

Aslann01 evet tam zamanı bilememek tedirgin ediyor benim 2. Gebelik . İlk doğumum normaldi bunu da öyle bekleyecez bakalım

0Seda0 Haziran ama sezeryan olacağı için mayıs a da gün verebilir doktorum 😊🥰