Aniakbulut Ilk hamileligimde neredeyse 20 haftalikken kucucuk gobisim varken, simdi 2.sinde 13.-14.haftada belli olmaya basladi gobisim 😍
Semamamy 56 ile hamile kaldim suan 70 kiloyum , gobekim 7 aydan sonra belli olmaya basladi bebek 2 hafta onde olmasina ragmen , simdi 35 haftanin icerisindeyiz ve karnim patlayacak gibi sert 🥹
Semamamy LeylaAB canim ben hic oyle catlamayayim diye aldigim bi krem olmadi ve duzenli kullandigim hicbirsey olmadi aklima geldikce bebek yagi suruyordum o kadar ama hic catlamadim
Semamamy LeylaAB tabi onlemini al ama dedigim gibi ben catlamayi pek onemsemedim 35+3 teyiz insallah bundan sonra catlamam 😄
Eylemgmsky 10 haftada eşyalarım kapanmamaya başlamıştı bile şuan 13 daha belirgin dar giyince çok belli oluyo 2 gebeliğim
LeylaAB Eylemgmsky evlendikten sonra bir yılda 6 kilo aldım rekor bir kiloydu benim için 52 olmak 😂😂 zaten kalça ve göbeğe almıştım bebekle beraber artık hiçbiri olmuyor
Deleted33000 LeylaAB benim 11 haftada çıkmaya başladı 5.gebelik benimki iki çocuk var ee doğal olarak önceden de göbek vardı birazda kilo da çok verdim ama göbek çıktığı için biliyorum bebiş olduğunu
LeylaAB Deleted33000 Hepsinin uzun sağlıklı ömürleri olsun daha önceki gebeliklerden illaki kalıyor gülüşlerine değer
Eylemgmsky LeylaAB sizde çok zayırmışsınız ama o kiloyla hamile kalmanız çok iyi olmuş hemen verirsiniz sonrasında
betullale LeylaAB canım o biraz genetik ben şuan 14 haftalık gebeyim 2. Gebelıgım dışardan bellı olacak şekilde göbüşüm çıktı :) kızımda da çok çabuk çıkmıştı hatta son zamanlarda ıkızmı dıye çok sordu almıştım 🤭 iç karnımın dar olmasından kaynaklı bıseymıs bırde
LeylaAB betullale annemin bana hamileyken beş aylığın sonuna kadar görünmemişim hatta şüphelenmişler çocuk var mı yok mu diye 😅😅 bakalım bende durumlar ne olacak haklısınız iç karın ile alakalı sanırım
ReyHalVe21 Rbdrmx Benimkide üçüncü gebelik ve daha 6+3 haftalığız ona rağmen karnım şiş duruyor sanki adet öncesi şişlik gibi