ReyHalVe21 Rbdrmx doğrudur bakalım doğuma tosuncuk gibi giricekmişim gibime geliyor şimdiden böyleyse 🥹😆😅🤣
Eylemgmsky LeylaAB sizde çok zayırmışsınız ama o kiloyla hamile kalmanız çok iyi olmuş hemen verirsiniz sonrasında
Yagmurr8 LeylaAB tam 28. Haftanın içinde çevremdekiler sen hamile misin diye sormaya başlamışlardı, ohhh be sonunda hamile gibi görünmeye başladım diye sevinmiştim 😂
LeylaAB betullale ben şimdiden aman eğilmeyim aman bükülmeyim diyorum eşime önden yol yaptım bak ayakkabımı sen bağlayacaksın diye 😅
Anneoluyorumm00 LeylaAB ilkinde 5 ayda falan çıktı ikincide 3 aydan beli oluyordu 😁 değişiyor canım her hamilelik aynı değil
LeylaAB Anneoluyorumm00 ben daha ay kavramını çözemedim gün üzerinden gidiyorum 90 günlük demekki üç ay olduk diye 😂 haftalar aya tamamlanmıyor hamilelik geçirmeyenler de haftadan anlamıyor 😅😅😅
Anneoluyorumm00 LeylaAB aynen 3 aylık 😂normal canım ilkte zaten herşeyi yeni öğreniyorsun zamanla alışırsın 😁😂
Hashasbirey LeylaAB ilgilenmem gereken bir çok iş var. Buna rağmen hızlı ya da yavaş diyemem. Ben tadını çıkarmaya çalışıyorum.