Kimler Hangi ilde yaşıyor ve kaç haftalık hamilesiniz 😌🎈
kcgdm Amin İnşAllah erkek. Bir kız bir oğlan vardı zaten bu da ikinci oğlan olacak Allah’ın İzniyle🤲
Merve-Beyto Adana’nın neresindensinz
kcgdm Trabzon 24+4
kcgdm İzmir 24+3 😇
kcgdm Ben Bafrada Medibafraya gidiyordum ilk gebeliğim de doktorum gittiğ i için şimdi devlete gidiyorum. Ama hala doktor bulamadım kendime. Siz doktorunuzdan memnun musunuz hastane nasıl. Bir doktor belirlensin istiyorum artık
Kukuli1077 geç bile kalmışsınız . Şimdiye kadar bı sorun ysamadim ben sadce bı yanlış tahmin yaptı okadar ne memnunum ne değilim.
Bursa
16+2
4 yasinda kizim var
Oglum olacak 🙏🙏
kcgdm evet şuanlık doktorumdan memnunum ama devlet hastanesi biraz zor. Eşim gelemiyor yanıma hep tek doğumda da öyleymiş. O yüzden karar da veremedim. Medical Parkta Nagihan doktoru önerdiler. Ona bi bakacağım
Fatmaacylnn karatay, birkaç hastaneye gittim henüz sabit bir drum yok :) doğuma selçuk tıp Mete Bertizlioğluna gitmek istiyorum, siz ?
kcgdm 15 haftalık kız dedi değişir mi
kcgdm Sarıçam tarafından buruk mezarlığı
kcgdm
Ağrı
30 haftalık yarın olacaz
3prensAnnesi_ mete bertizlioğlundan çok memnun olan var inşallah sizde memnun olursunuz🥰 bende Meram tıpa gidiyorum Çumra da oturuyorum
Kukuli1077 ben bir kere gittim devlete de çok zor Allah yardım etsin devlete gidenlere. Eşim göremedi çok üzüldüm fakat özelde her konuda rahat çok . Medical de Nagihan var evet ama bilmiyorum onyargiliyim.cok suguk egolu biri . Bilmiyorum deneyebilirsiniz