• Gebelik
  • Kimler Hangi ilde yaşıyor ve kaç haftalık hamilesiniz 😌🎈

danla2711 senin geç döllenme mi oldu acaba bende son adetim 4 Eylül ama ultrosona göre 17. Haftamdayim . Cinsiyet çok değişiyor. Bana da 12. Haftada net kız dedi sonra erkek dedi net dedi inanamıyorum bende kontrole gidicem bakalım 😄 devlete gittim anlaayamadi erkek gibi dedi

kcgdm Amin İnşAllah erkek. Bir kız bir oğlan vardı zaten bu da ikinci oğlan olacak Allah’ın İzniyle🤲

kcgdm 😂ay vallahi birşeyde demiyorlar cumartesi gideceğim bakalım netleşmiştir umarım seninde netleşir inşallah yaa😂 bu arada evet geç döllenmeydi bebeğim ama şuan yavaş yavaş haftamızı yakalıyoruz ilk başta 1 buçuk hafta vardı arada🥰

kcgdm Ben Bafrada Medibafraya gidiyordum ilk gebeliğim de doktorum gittiğ i için şimdi devlete gidiyorum. Ama hala doktor bulamadım kendime. Siz doktorunuzdan memnun musunuz hastane nasıl. Bir doktor belirlensin istiyorum artık

Kukuli1077 geç bile kalmışsınız . Şimdiye kadar bı sorun ysamadim ben sadce bı yanlış tahmin yaptı okadar ne memnunum ne değilim.

kcgdm evet şuanlık doktorumdan memnunum ama devlet hastanesi biraz zor. Eşim gelemiyor yanıma hep tek doğumda da öyleymiş. O yüzden karar da veremedim. Medical Parkta Nagihan doktoru önerdiler. Ona bi bakacağım

Fatmaacylnn karatay, birkaç hastaneye gittim henüz sabit bir drum yok :) doğuma selçuk tıp Mete Bertizlioğluna gitmek istiyorum, siz ?