Anneyimmmben Mavili1480 ay bende 12+6 yım bugün , benimde bir oğlum var buda inşallah kızdır diyorum ama erkek hissediyorum🥹 ilk hamileligimle benziyor çünkü belirtiler 🥹
Mavili1480 Anneyimmmben Benim tam tersi oğlumda çok iyiydim şimdi 5 haftadan beri mide bulantısı kasık ağrısı yanma hepsini çekiyorum 🥲 gönlümden geçen kız Rabbim gönlümüze göre versin 🤲💕
Anneyimmmben Mavili1480 devlete gidiyorum hiç tahmin yapmadı çok erken dedi 😔 oğlumu 12 haftalıkken öğrenmiştim özelde
Aysenur222 dygsss tahminlerde yanılma cok oluyor canım para verip tahmin yaptıranlar da bile oluyor heleki 12 haftada tahmin yapan doktorlara sinir oluyom net bişe demezler ortaya bişe atarlar
dygsss Aysenur222 ben haftaya özele gitcem 16 da erkek dedi ama yinede yanılan doktorlar olabiliyomuş
Ebru_ebru dygsss benim de hissettiğim ve tüm belirti hurafeler kız diyordu doktor erkek dedi bende detaylıyı bekliyorum bakalım
Merve_kucuk dygsss Bana da erkek dediler o haftalar da. Detaylı da kızım olacağını öğrendim. Şuan 4.5 yaşında
Ebru_ebru Merve_kucuk Yurtdışındayım arkadaşım hamileydi beraber gittik doktora 18 haftalıkken doktor erkek demişti detaylı da 23.haftada kız olacağını öğrendi ve şuan kızı oldu.
dygsss Merve_kucuk böyle hikayeleri hep duyuyorum bi umut değişir mi diyorum tabi evladın kızı erkeği olmaz sağlıklı sıhhatli olsun da gönlümden geçen hep kızdı hissetiğim de herkes kız diyordu acaba mı diyorum detaylıyı bekleyeceğim 🙏🏼
Aysenur222 dygsss devlet cünkü tahminde bulunmuyıd ortaya bişe atmıyor gecte sölese bir kere sölüyor tam sölüyor çevremde hep böle gördüm ben bendede öle oldu
Burnosunn_annesi dygsss ay merak ettiğim bir şey var teori kan yenilemeye bakmış mıydın 😂😂o ne dedi 😂
Burnosunn_annesi dygsss Google yaz canım kan yenileme cinsiyet diye çıkar orda anne baba adet günü girip cinsiyet tahmini oluyo😂 çoğu tuttu yada tutmadı diyiliyo merak ettim 😊
dygsss Burnosunn_annesi oda kız çıktı 🤣 bütün herşey kız çıkıyor doktor erkek diyor hislerim de kız belirtilerim de 🤣 şaka gibi