Aysenur222 dygsss devlet cünkü tahminde bulunmuyıd ortaya bişe atmıyor gecte sölese bir kere sölüyor tam sölüyor çevremde hep böle gördüm ben bendede öle oldu
Anniskoo0634 Canım son postuma bakar mısın benim de senin bi önceki ultrason resmi gibi 2 çizgi gibi görünüyor cinsiyeti ama sonradan sen erkek olduğunu öğrenmişsin benim son postuma bakıp cevap verir misin 🥰
Anniskoo0634 dygsss evet yaa beni umutlandırdınnn bir önceki attığın görsel ile benim son attığım görsel benziyor ve seninkini erkeğe benzetmişler beni ki de erkek olur öyleyse 🥰 sende son attığım fotoğrafa bakar mısınnn sence de benzemiyor mu
dygsss Anniskoo0634 bilemedim ki valla daha küçük ya seninki ama kafa yapısı benziyor gibi erkek mi istiyosunuz bende kız istiyorum
Anniskoo0634 dygsss erkek istiyorum 🥰😄 kız olsa da çok mutlu olurum ama erkek hayalim var, senin ilk çocuğun mu
Anniskoo0634 dygsss ya cinsiyet kısmına bak sonra doğru 2 çizgi gibi çıkıntı var ordan bahsediyorum senin bi önceki ultrason foton da da var öyle dikkat etmedin mi