YyyyYasemin dygsss benim içimden de kızım olcak gibi geliyo tüm sülale oğlun olacak diyo kesin bende de bi ters köşe olacak hissediyorum 😆
dygsss %95 erkek dedi değişirmi ben kız hissediyordum ve çevrem burdakiler hep kız diyordu bütün testler çin takvimi vs kızdı 🤣
Gcam08 dygsss ben erkek mi diye sormuşum ama 😁😁 o gönderide üşenmedim gittim baktım bildirimlerden 😁😁
Aysenur222 dygsss tahminlerde yanılma cok oluyor canım para verip tahmin yaptıranlar da bile oluyor heleki 12 haftada tahmin yapan doktorlara sinir oluyom net bişe demezler ortaya bişe atarlar
Merve_kucuk dygsss Bana da erkek dediler o haftalar da. Detaylı da kızım olacağını öğrendim. Şuan 4.5 yaşında
dygsss Mavili1480 ben şok oldum herkes kız diyordu ailem arkadaşlarım ve burdakiler bende kız hissediyordum yinede bi umut detaylıyı bekliycem 🤣
Mavili1480 dygsss Ya banada herkes öyle diyor oğlum var kız olsun isterim ama nasip 😂 senin değişmez gibi kuzum 14 te %90 erkek dediler değişmedi
Anneyimmmben Mavili1480 ay bende 12+6 yım bugün , benimde bir oğlum var buda inşallah kızdır diyorum ama erkek hissediyorum🥹 ilk hamileligimle benziyor çünkü belirtiler 🥹
Anneyimmmben Mavili1480 devlete gidiyorum hiç tahmin yapmadı çok erken dedi 😔 oğlumu 12 haftalıkken öğrenmiştim özelde
dygsss YyyyYasemin detaylıda belli olur bende bekliyorum bi umut o kadar inandım ki kızım olacağına doktora bile inanamıyorum şuan 🤣