Serap09 elifseda53 tuzlu limon ve erik yiyordum kızım olacak Allahin izniyle normalde tatlı seven biriydim tatlının yüzüne bakmadım bile
Kvrck elifseda53 öyle hızlı geçiyor ki hem de. İki hafta bebisin gelmeye başlayacağını yeni farkettk 😬
seyma_41 Normalde de tuzlu ve ekşi çok severim. Baya bir limonu tuzlar yerim. Hamileliğimde de normal olarak hep turşu vs ekşi şeyler yedim. Etrafımdaki insanlar ooo kız geliyor diyordu. Oğlum oluyor. Ben de değişen bir şey olmamıştı oysa ki
Filizkumsal elifseda53 aynen saglıkla gelsinler cinsiyet önemli degil bende kızm için istemiştim kız olsun diye erkek miş bir yandan da hayalimdi 1 kız 1 erkek kızm kuzenler arasnda tek kız yalnz kalsın istememiştm saglıkla Gelsin tabi hayalimin olmasına da sevindim çok şükür🙏🙏 cinsiyetnn önemi yok
Busiih elifseda53 ben ilk bebegimde eski sevmedigim seyleri yer oldum ikinci bebeğimde tatli chocola turler daha cok istahliyodum. Ikiside kiz. Simdiki oglan bundada ne eski ne tatli yiyebiliyom 😂
Sekkahve elifseda53 bu hurafelere hiç inanmıyorum. Benim tatlıyla aram çok yoktur ve çok nadir tatlı çeker canım ama ilk hamileliğimde tatlının içine düşsem yeriydi kızım oldu Pek takılmayın tatlı/ekşiye
Nur_Erdugan53 elifseda53 Bence çocuktan çocuğa değişiyor gebelikten gebeliği değişiyor alakası yok ekşili tatlının cinsiyetle ilk Kızımda kilo kilo erik ve limon yiyordum yeseydim doymazdım 2 kızım da çok tatlı yedim bundan da acıyorum erkek mesela Ben dedim ki cinsiyetle alakası yok Bence diye düşünüyorum çocuktan çocuğa değişiyor
elifseda53 Nur_Erdugan53 bu devırde çocuk büyütmek çok zor o yüzden insan bir kız bir erkek olsun istiyor
Evin_450 elifseda53 Ye tatlıyı doğur hakkıyı😅 diyordu çevremdeki salaklar hepsi kesin bebeğin kız bebeğin kız diyordu ben hep turşu tuzlu ekşi devam ettim gebeliğim boyunca oğlum oldu sonra öyle diyenleri görünce diyorum ekşi yedim ama hakkı doğdu o nasıl oldu diyorum bi susuyorlar😅
danla2711 elifseda53 cinsiyet ne yediğinle alakasız oluyor ya😂 bende ekşi yiyordum herşeyi ama %80 erkek dedi doktor
zynpknt Her şeyi limon sıkıp yedim erkek hala daha tatlı istemiyo canım çooook nadir hatta herkes doğumda yanlış doğcağını düşünüyo ama bence çok saçma😂😂😂