Kvrck elifseda53 öyle hızlı geçiyor ki hem de. İki hafta bebisin gelmeye başlayacağını yeni farkettk 😬
Cacaege elifseda53 bende öyle diyordum Buda oğlan 😂Allah hayırlı evlat versin kızı oğlanı yok bu devirde
Efsunib elifseda53 deli gibi ekşi yedim hatta bir süre asla şekerli yiyemedim sonrada deli gibi tatlı yedim 😂oğlan benimki
Sevimli_06 elifseda53 sürekli ekşi acı ve tuzlu yedim oğlum oldu asla tatlı yemedim gebeliğim boyunca
Fatmacoban elifseda53 ben hep ekşi aşerdim ama oğlum oldu tersi oldu kızım da aynı şekilde tatlı YEŞİM oğlum oldu🫣
1Anneadayiiii elifseda53 ben cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum ilk başlarda bende deli gibi ekşi yiyordum 😂 şu an 18+3 haftalığız gram ekşi canım istemiyo hatta tiksiniyorum desem yeri yani 🫣 oğluşum olacak 💙🥹🐣
Filizkumsal elifseda53 bende tuttu gibi ya 😂 kızımda hep ekşi yedim erik limon turşu hiç tatlı seyler canm istemedi kız oldu ikinci hamilelgm hiç ekşi istemyor sürekli tatlı istiyor canm oglum olcak bnde inanmazdm böyle hurafe faln bende oldu ye ekşiyi dogur ayşeyi ye tatlıyı dogur hakkıyı 😂😂
elifseda53 Filizkumsal sağlıkla gelsın paşa bakalım benımkı ne olacak aslında oglum ıcın oglanda ıstıyorum ama ne bılım ya sağlıklı olsun
Filizkumsal elifseda53 aynen saglıkla gelsinler cinsiyet önemli degil bende kızm için istemiştim kız olsun diye erkek miş bir yandan da hayalimdi 1 kız 1 erkek kızm kuzenler arasnda tek kız yalnz kalsın istememiştm saglıkla Gelsin tabi hayalimin olmasına da sevindim çok şükür🙏🙏 cinsiyetnn önemi yok
Serap09 elifseda53 tuzlu limon ve erik yiyordum kızım olacak Allahin izniyle normalde tatlı seven biriydim tatlının yüzüne bakmadım bile
seyma_41 Normalde de tuzlu ve ekşi çok severim. Baya bir limonu tuzlar yerim. Hamileliğimde de normal olarak hep turşu vs ekşi şeyler yedim. Etrafımdaki insanlar ooo kız geliyor diyordu. Oğlum oluyor. Ben de değişen bir şey olmamıştı oysa ki