CnnAkyl mrvknl Aa estagfurullah 😊 ben 36.haftadan beri 3 cm açıklık ile geziyorum 🤭 geçen cuma 4 cm olmuş henüz doğum olmadı.Normal olacak inşallah kızımı da normal doğurmuştum.Stres yapmayın hiç benim de plasentam aşağıdaydı doktorum sezeryan olabilir demişti o kadar kötüydüm ki çok stres oldum şimdi bakıyoruz plasenta yok bile yukarı çekilmiş sizde hiçbir konuda stres olmayın inanın herşey olacağına varıyor bebeğimiz nasıl isterse öyle gelecek elimizden birşey gelmez sağlıklı olsunlar da 🤲🏻♥️🥹
mrvknl CnnAkyl oooo artık gezmeme vaktiniz gelmiş sizin 😇 çok teşekkür ederim sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🙏🏻
Aurorares CnnAkyl plesentanız marjinal konumda mıydı? Ne zaman yukarı çıktı acaba benimde detaylı ultrasondan beri aynı problem var en son sıkıntı yaratmıcak dedi benm hep rahim ağzı açıktı 36+5teyiz doğumu konuşmadık sezeryan olsa çokta gün verirdi diye düşünüyorum
CnnAkyl Meltem2910 Kesinlikle öyle işinde de çok iyiiii kızım da ona giderken de eşim erkek doktor konusunda sıkıntılıydı artık bir şekil doğum oldu istemeye istemeye bu hamileliğimde de isterdim ama Tınastepe bize daha yakın artık ordan devam ettim.
mrvknl Denizlina09 sizinde sezeryan tecrübeniz varmış 😇 sağlıkla gelsinlerde nasıl gelirlerse gelsinler 🥰
Minikfasulyem_1 mrvknl selammmm ekol hastanesi irfan beye gidiyorum ben doğum ücretine göre doğum yerimde değişebilir 🥵
mrvknl Minikfasulyem_1 biraz konuşun isterseniz fiyatlarla ilgili ona göre doktor arayışına girersiniz ben en başından beri hiç doktor değiştirmedim birsürü doktor vardı aklımda ona da gideyim buna da gideyim falan diyodum ama doktorumla tanışıp o güveni güler yüzü samimiyeti aldıktan snra gerek duymadım diğerlerine gitmeye 😇
Minikfasulyem_1 gdaslik şehir hastanesinden memnun kalan nadir insanlardansınız sanırım ya herkes kötü olduğunu söylüyor
gdaslik Minikfasulyem_1 bana çok iyi davrandılar. Hadi güzelim hadi canım yaparsın şeklinde konuştular hep. Bir de doğumdan sonra kordonun geç kesilmesini istedim beklediler ve ilk emzirmeyi de doğumdan sonraki bir saat içinde yaptık ebeler yardımcı oldular. Doğumhane katı da odalar da tertemizdi hastane yemekleri de iyiydi ve bebeğin kimliğini de taburcu olmadan hastane içinde çıkardık.
Duruablaoluyoor Minikfasulyem_1 7. Haftamdayım aralık 31 sehir hastanesine randevu aldım çok endişeliyim umarım iyidir
Minikfasulyem_1 mrvknl 25. Haftadayım fiyatı 30. Haftadan sonra sabitliyolar şu an 45 bin bandında ama yılbaşından sonra 60ı bulur gibi geliyo bakalım nasip devlette doğum yapmak istemiyorum pek korkuyorum açıkçası 🥲
sinembdmm sselime_bebek1 bende torbalı devlet hastanesi samican beye gidiyorum iyi bir doktor ilgili de ama torbalı devlet hastanesi nasıl hiç bilmiyorum İzmir’de yeniyim hiç torbalı da doğum yapan tanıdıklarınız var mı
sselime_bebek1 sinembdmm bende sizin gibi yeniyim yeni taşındım birkaç kere kendisine gidip memnun kaldığım için ondan devam ediyorum inanın bir bilgim yok randevu saatlerinde denk gelen bayanlar oluyor çevrelerinde doğumunu orda yapıp memnun kalanlar varmış ama
Zeynep1401 user2524 TugceOrak Doktorunuz kum? Bende egepole gidiyorum. Doğum paketi yaptırdınız mi acaba
user2524 Zeynep1401 TugceOrak doktorum Cem bey. Doğum paketini konuştum ama bana mantıksız geldi o yüzden yaptırmadım. Yılbaşından önce 45 bin₺ normal/sezeryan doğum, 68 bin ₺ doğum paketi dendi
TugceOrak Zeynep1401 ben Onur beyin gebesiyim. Tamamlayıcı sağlık sigortam var o yüzden doğuma ücret ödemeyeceğim, fiyatları da hiç sormadım açıkçası ☺️
Zeynep1401 user2524 bizde ilk görüştüğümüzde 68 dendi 2 buçuk ay önce falan konusmustuk 1 ay önce tekrar konustugumuzda 88 olmuştu doğum paketi bizde yaptırmadık Acaba ocaktan sonra 45 olan doğum ucreti kac olur
Ardennnnn user2524 bu egepol herkese farklı fiyatı veriyi daha p.tesi günü sordum direk 88 bin dediler yılbaşı öncesi alırsak benimde doktorum Cem bey
Zeynep1401 user2524 İnşallah o fiyat olur çünkü yıllık olarak değil sürekli zam yapıyorlar galiba. Birisi haziranda 25 e doğum yapmıştı şuan 45 ve ocaktan sonra muhtemelen 20 daha koyarlar diye düşünüyorum ustune
Damladzdslk mrvknl bende dokuz Eylül üniversitesi hastanesine gidiyorum suanlik çok şükür bir sorunum yok ama ilk dogumumu cinarlida yaptım ve çok rahattı doktor getirmiştik sadece bu yüzden korkuyorum aynı rahatlik olmayacak canım acirmi yada sorunsuz doğar mı 🥺
mrvknl Minikfasulyem_1 bende bunu anlamıyorum çok saçma geliyo sonuçta kaç haftalık olursa olsun doğumu orda yapıcağın için fiyat sabitlemek istiyosun haklı ve normal olarak inşallah gönlünce olur 💕 eğer devlette yapacak olursan da korkma bence bak bende devlete yapıcam gerçi benim doktorum giricek o yüzden belkide böyle rahatım ama mesela egede mesai dışı randevu diye bişey var ordan sizde alırsanız randevu sizde sadece doktorunuza ücret Ödemiş olursunuz ama gönlünüzce olsun tabiki herşey 😇
777Kubra777 36+6 dayım bende, medicana Zekeriya bey’e gidiyorum. İlk doğumum olacak zaten İzmir’de de 1,5 senedir yaşıyorum. Hastaneyi filan Google yorumları ile buldum 😁
Ssumer 777Kubra777 Benim 2. Gebeliğim ilk doğumumuda Zekeriya hocam yaptı Medicanada bunuda o yapacak inşallah gerçekten çok iyi bi doktordur tecrübemle konuşuyorum çok memnunum kendisinden 😍