Minikfasulyem_1 mrvknl 25. Haftadayım fiyatı 30. Haftadan sonra sabitliyolar şu an 45 bin bandında ama yılbaşından sonra 60ı bulur gibi geliyo bakalım nasip devlette doğum yapmak istemiyorum pek korkuyorum açıkçası 🥲
mrvknl Minikfasulyem_1 bende bunu anlamıyorum çok saçma geliyo sonuçta kaç haftalık olursa olsun doğumu orda yapıcağın için fiyat sabitlemek istiyosun haklı ve normal olarak inşallah gönlünce olur 💕 eğer devlette yapacak olursan da korkma bence bak bende devlete yapıcam gerçi benim doktorum giricek o yüzden belkide böyle rahatım ama mesela egede mesai dışı randevu diye bişey var ordan sizde alırsanız randevu sizde sadece doktorunuza ücret Ödemiş olursunuz ama gönlünüzce olsun tabiki herşey 😇
777Kubra777 36+6 dayım bende, medicana Zekeriya bey’e gidiyorum. İlk doğumum olacak zaten İzmir’de de 1,5 senedir yaşıyorum. Hastaneyi filan Google yorumları ile buldum 😁
Ssumer 777Kubra777 Benim 2. Gebeliğim ilk doğumumuda Zekeriya hocam yaptı Medicanada bunuda o yapacak inşallah gerçekten çok iyi bi doktordur tecrübemle konuşuyorum çok memnunum kendisinden 😍
Ftmnnr seyma0661 oralarda hastaneler nasıl dvelte hastanesi Seferihisar daki kötü onu biliyorum ben hiç memnun kalmadım ama urlada da devlet vardı sanirim gittinizmi hiç
seyma0661 Ftmnnr evet seferihisarda sadece sezeryan doğum yaptırıyorlar bide güzel değiş. Urlayı çok öneriyorlar bugüne kadar özele gidiyordum yarın Urla’ya başlicam bakalım umarım iyidir
Ardennnnn Ftmnnr merhabalar doğum paketini ne kadara yaptirdiniz acaba ve ilk olarak ne kadar ödediniz 😊
Nidagldmr Benimde ikinci gebeliğim ilkinde can hastanesinde yapmıştım memnun kaldım yine aynı hastane ve doktor tercihi yaptım 12. Haftadayım. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah ❤️
Minikfasulyem_1 mrvknl evet aşırı saçma bilerek yapıyolar bunu daha fazla para kazanabilmek adına 😒 sizin normal mi olacak sezaryen mi olacak nasipse 🥹 sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi 🙏🏼 doğum içinde ücret ödeyecekmisiniz siz ? Ege bana biraz ters kalıyor ya egekent tarafında oturuyorum ben 😓
Aurorares CnnAkyl plesentanız marjinal konumda mıydı? Ne zaman yukarı çıktı acaba benimde detaylı ultrasondan beri aynı problem var en son sıkıntı yaratmıcak dedi benm hep rahim ağzı açıktı 36+5teyiz doğumu konuşmadık sezeryan olsa çokta gün verirdi diye düşünüyorum
Ulgen Minikfasulyem_1 ekolde paket ve normal fiyat arasındaki farkı biliyor musunuz ben sorduğumda paket olan 45 civarıydı
mrvknl Minikfasulyem_1 benim henüz normal mi yoksa sezeryan mı belli değil bugün tam 35 haftalığız doktorum şuan değil daha sonra çatı muayenesi yapacağım ona göre oturup konuşuruz dedi 😇 korkuyorum bakmayın güldüğüme 😥 evet doktoruma ücret ödeyeceğim zaten muayenehanesi var ben orda bakılıyorum şimdi kontrollerim orda yapılıyor evet sizin tersmiş biraz 😥 ama inşallah gönlünce olur 😇
Minikfasulyem_1 Ulgen valla 30. Haftaya gelmediğim için net bir şey söylemiyolar ya çok direttim ama erken dediler şu an için paket varmı onuda bilmiyorum bize 45 bin bandında normalle sezaryen arasında 1 2 bin tl oynuyordu
Zeynep1401 user2524 İnşallah o fiyat olur çünkü yıllık olarak değil sürekli zam yapıyorlar galiba. Birisi haziranda 25 e doğum yapmıştı şuan 45 ve ocaktan sonra muhtemelen 20 daha koyarlar diye düşünüyorum ustune