BusraUfuk 63 kilo ile hamile kaldım . Suan 13+6 dayiz Kilom sabit almadım , doktorum ilk 4 ay kilo alma demisti dedigi gibi gidiyoruz bakalim bundan sonra ne olacak
Dduman Baharcakirogullari bi arkadaşım kabızlık için ilaç kullanıyordu doktorunuza sorun isterseniz. Hareket edin demicem ben çok hareketsizim ama aşırı su içiyorum su alımını artırın
Baharcakirogullari Dduman dulcolax verdi doktorum kullanıyorum ama yeterince sonuç vermiyor bugün 1 tatlı kaşığının yarısı kadar zeytinyağı içtim biraz rahatladım
Eminegzel Ecem46 bunu nasıl başardınız çok iyi . Ben 24+5 oldum ama 6 kilo aldım. Sürekli yemek istiyorum.kendimi durduramıyorum
Ecem46 Eminegzel bende yiyorum üstüne Serklaj ameliyatı oldum sürekli uzanıyorum normalde çok kilo almaya müsaitim ama neden böyle bilmiyorum 🤷🏻♀️
Eminegzel Ecem46 öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah çok iyisinizdir. Kilonuz hep böyle gitsin valla mükemmel bir şey 😊
ayseheyecanli 4147 bn 7. Ayda 3 kilo 8. Ayda 6 kilo aldım 🥴 35 deyiz bakalım alacaklarım daha bitmedi heralde o kadar dikkat ediyorum ama öyle böyle hızlı almıyorum mübarek nasıl oluyo anlamıyorum
Senaaaskr 4147 14. Haftadayım -6 kilo ile devam ediyorum.doğru düzgün yemek yiyemiyorum .her şey midemi bulandırıyor sanki öyle bir iştahsızlık var bende
meteninannesi_34 Kilolu olarak hamile kaldım 128 le ilk üç ay 7 kilo verdim mide bulantisindan şimdi 31 haftalık olduk 7 kiloyu geri aldım
Ezgi1707 11 haftalik 70 kilo ile hamile kaldim şuan 63 kiloyum 7 kilo verdim ama artık sadece yemek yemek istiyorum kilo umrumda değil böylesi çok daha zor