Asya140820 @4147 32. Hafta 10 kg almışım dikkat de ediyorum ama beden vücut hacmi genetik faktörler etkiliyor gerçekten kimi insan 10 kg ile doğuma giriyor kimi 20 önemli olan bebeğin haftasına uyumlu olması gerisi verilir çok da takmayın
Sunismyson 4147 39+5’te doğurdum 30 kilo almıştım toplamda 102’ydim son zamanlarda sadece salata yedim bebek kilo almasın diye ama o aldı ben 2 kilo verdim 100 kilo girdim doğuma😂 6 ayda 34 kilo verdim takılmayın bu kadar emzirince hepsi gidiyor🤓
Kader_bas81 4147 17 +5 haftaligim 5 kilo almışım ama ztn ana kilom buydu hamile kaldığımda hızla kilo verdim suan kendi kiloma geri döndüm
aylisinannesi Haftadayız 1 kg almışım iştahım pek yok koku hassasiyeti yedirmiyo ki normal zamanda çok iştahlıydım ama hamişlik basladıgından beri az yiyorum . Normalde balık etliyim doktorumda kilo almamaya dikkat et demişti bakalım önümüzdeki haftalarda bizi neler bekliyor 😄 saglıkla gelsinlerde kilo alınır verilir
Minikfasulyem_1 4147 hemen hemen aynıyız fazlam var 😂😂😂 25. Hafta 50 ile başladım 61 kiloyum 🫠 doktorum kilom hakkında olumsuz bir şey söylemedi zayıf başladığım için aldığım kilonun normal olduğunu söyledi nasıl böyle birden kilo aldım bende bilmiyorum 😂
Minikfasulyem_1 Nazo77 bende böyle yapıyorumm dikkat ediyorum abarttığım günler oluyor ama olsunda yani hamileyiz biz 😂 abarttığımda ertesi gününden itibaren kontrollü gidiyorum ama yok 25. Hafta +11 kilo ile devam 😂😂😂😂
Baharcakirogullari 22+1 6 kilo şekerli şeyleri çok tüketmek istiyorum ekmek falan yemiyorum artık tuvalete çıkamamaktan mahvoldum artık eğer çözümleriniz varsa bana da bilgi verin lütfen 😂
Dduman Baharcakirogullari bi arkadaşım kabızlık için ilaç kullanıyordu doktorunuza sorun isterseniz. Hareket edin demicem ben çok hareketsizim ama aşırı su içiyorum su alımını artırın
Eyluleyluleylul Baharcakirogullari magnezyum alıyorum iyi geliyor ve bol bol kayısı. Bir de annem yabanmersini suyu yapmış evde zararlı mı bakmak aklıma gelmeden içtim inanılmaz iyi geldi bağırsaklarıma
mesrat7615 Baharcakirogullari sabah aç karnına 2 kuru erik bir bardak su içip yarım saat sonra mutlaka protein ağırlıklı bir kahvaltı öneriyorum kabızlık için deneyin hamileyken vücuda ilaç sokmaya hiç gerek yok bence ✨🌺
Merloza 22+3 ikiz hamilelik 10 kilo almışım. Midem yanıyor rahatsızım diye karbonhidrat a yükleniyorum. Her gün kendini durdur diye başlıyorum güne ama olmuyor. Kilolu da hamile kaldım umarım sağlıkla bitiririm.
Kereminannesi2147 sems25 ben de bir kilo aldım cinsiyet öğrendiniz mi aynı haftadayız ben daha öğrenemedim