Gmzzz 32+2 10 kg.. bebeğin kilosu bir hafta ilerde 🫣 ilk hamileligime göre çok iyiyim şuan 🤣ilkinde çok aldım
Eminegzel Ecem46 öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah çok iyisinizdir. Kilonuz hep böyle gitsin valla mükemmel bir şey 😊
Ecem46 Eminegzel teşekkür ederim bence sizinde çok değil aslında 3 ayda 9 kg alan vardı bir zaman sonra duruyor kg alımı diyorlar ama . Çok şükür sadece zaman geçmiyor ne zaman gelecek martın sonu diyorum ☺️
Alisde 4147 valla 31. Haftami bitircem 50 kiloydum hamile kaldigimda 61 olmuşum banada fazla geldi onumde daha 60 gun var insalalh 65 ten otesini geçmem 🥲
Asli47 21.haftaya kadar 14 kg verdim şimdi 33+4 üm hamile kaldığım kiloya gelmişim yani 14 kg almış oluyorum herhalde 😄
akkaya_1234 4147 ah bir atasözü var ya kelin ilacı olsa başına sürer 😁 Allah yardımcımız olsun ne diyelim 😊😇
1Anneadayiiii 4147 18+3 haftalığız 6 kilo aldım 😂 hakkımızda hayırlısı olsun bebişler sağlıklı olsun yeter 🐣💙
anneoluyorum94 4147 hamileliğin başında bulantıdan verdiğim kiloları sayacak mıyım saymayacak mıyım bilen var mı? Normal kilom 55’ti, bulantılardan 50’ye düştüm. Şimdi 60 olmuşum. Bu durumda ben 5 kilo mu aldım 10 kilo mu biri beni aydınlatsın nolur 😅😅