danla2711 GirlandBoy_Mom naptın aşko test sonucu çıktı mı ben yaptırmadım bilmiyorum çok ama 😂benim görüş günü cumartesi😂
Meriveannesi GirlandBoy_Mom canım yazdım ama görmedin galiba neler gerekti ikili test için ve kaçıncı haftandasın
GirlandBoy_Mom danla2711 gittim aşkım yaptırdım bi tüp kan aldı ölçümlerini yaptı normal dedi yeni ultrason güncellendi🥹
busrax_ GirlandBoy_Mom ne çabuk büyüdü bebişin ilk ultrasonunda mercimek gibiydi şimdi minyatür insan gibi. maşallah sağlıkla kucağını almak nasip olsun
danla2711 GirlandBoy_Mom ya yerim ben bunu😂🥰 hadi bakalım bende inşallah net bir şekilde öğreneceğim bu hafta 😂🥰
Eda42_ GirlandBoy_Mom Maasallah canım büyümüş yaa 🥰🥰Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah amin amin 🤲🏻🤲🏻
Nilayy95 GirlandBoy_Mom ayy yerim ben bunu annesi. Cinsiyet ile ilgili bişi demedi dimi doktor . Ayy ben çok heycanlıyım yarın 10 da randevum var ne olur iyi gitsin 🙏🏻 ikili tarama testi ne zaman çıkıyormuş sonucu.
GirlandBoy_Mom busrax_ evet canım büyüdü 🥹🥹 teşekkür ederim güzelim Rabbim sanada bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah sen nasılsın naptın
GirlandBoy_Mom danla2711 cinsiyet için sordum doktor makina ileri bi makina değil olsa inan söylerdim dedi doktoru buldum ama cihaz maalesef 🥲