GirlandBoy_Mom busrax_ evet canım büyüdü 🥹🥹 teşekkür ederim güzelim Rabbim sanada bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah sen nasılsın naptın
busrax_ GirlandBoy_Mom benim bebeğimde bu kadar büyüdü. bende senin gibi 6+5te gittiğimde 7+0 çıkmıştı iki hafta sonra 8+1 olmuş ve kesesi küçük kalmıştı. Bekleyip göreceğiz. inşallah bebeğimin kalbi durmaz çok korkuyorum :(
GirlandBoy_Mom danla2711 cinsiyet için sordum doktor makina ileri bi makina değil olsa inan söylerdim dedi doktoru buldum ama cihaz maalesef 🥲
Eda42_ GirlandBoy_Mom Maasallah canım büyümüş yaa 🥰🥰Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah amin amin 🤲🏻🤲🏻
GirlandBoy_Mom danla2711 yarın özele gidicem işte canım kontrol hakkım var ya idrar kan verdim Onları göstermek için söylerse yarın söyler olmazsa 1 ay sonra işte ocağın 22 si gibi gitmeyi düşünüyorum🥲
GirlandBoy_Mom prensesimveannesi yaa maşallah 😍benimde güzeldi hareket etmeye başlamıştı çok güzeldi o dakikalar 🥹🥹
GirlandBoy_Mom Nilayy95 gittim canım ikili test yaptı artık kendileri yapıyormuş ben randevu alınacak diye biliyodum o da aradan çıkmış oldu üstte attım bak bebişi🥹