Mrvsmt2502 Yaseminince ilay ı okumuştum hoşuma da gitmişti ama eşimin tarafı dalga geçmeye meyilli ilaydaydı yarım mı kaldı falan derler gibime geliyor 🥲
Donaldvetomris Mrvsmt2502 bende genç kızlığımdan beri hep tomris istedim çok şükür şuan nasip olacak ama ben tek isim koyacağım tomris diye 🌸 bence internetten falan bakın genelde burda herkesin bildiği isimler söyleniyor 💜
Mrvsmt2502 Donaldvetomris eski sözlüklerden bakacağım internette de hep duyduklarımız bildiklerimiz var ya da ben bulamadım 🥲 adoyşa yaşasın inşallah Tomris ❤️
Donaldvetomris Mrvsmt2502 kesinlikle öyle daha farklı isim bulma ihtimali yüksek olur. Çok teşekkür ederim kızlarımızın yürüdüğü yollar hep çiçek bahçesi olsun 💜💜
Mrvsmt2502 Prenseslerim_ bnce güzel bende şey gördüm ‘Yada’( ilk duyunca veya gibi ama bi kaç kez söyleyince hoşuma gitmişti) ama eşimin ailesi dalga geçmeye meyilli bunlarla dalga geçerler simirlenirim 🥲
Ay58 [silindi] benim ismim de Ayçıl öztürkçe kızım olursa belki bende ayçini düşünebilirin bana uyumlu :))
Ay58 [silindi] öyle ama formda ki isim önerilerinde ayçıl ismine baya bi söylenmişler üzüldüm biraz 😢
Gsgsgsgsgs Bizde ya Umay dila koycaktık ya da almıla.. ama Umay tanrıça anlamına da geldiği için dinimizce de uygun olmadığından vazgeçtik.. Almila ya karara verdik