Rabia-T mcansu Ayy ne güzel. Karakteri nasıl peki oğlunuzun. Göktürk ismi fazla olmadığı için merak ediyorum genelde uysal diyorlar
Mrvsmt2502 mcansu adıyla yaşasınlar inşallah ikiside çok hoş 🌸 benimde favorim elçin gökçe ama babalım baba kişisi ne diyecek 😃
mcansu staRmama ben bekarken ünv zamanında okumuştum kızım olursa adı Gökçen olacak diyordum hep Evlendim ilk bebeğim erkekti eşimle Gökçen e uygun olsun ikinci kız olur belki diye oğluma Göktürk koyduk 😁
staRmama mcansu hahaha kitabı lise yıllarımda okudum o an karar verdim gokcen olacak diye ama oğlum oldu 😂 nasipse kızım olursa adı hazır çoktan 🥰
mcansu staRmama bende de aynı durum olmuştu 😁 o yüzden oğlumun ismini ona uyumlu olsun istedim eşim de sağ olsun beğendi isimleri şimdi kızımız olacak nasipse ismi çoktan hazır
mcansu staRmama Kağan da çok güzel her yaşın her devrin eskimeyen isimlerinden bence Şimdi eşim esprisini yapıyor arkadaş ortamında hanımın aklına uyduk İstikbal göklerdedir diye çocuklara verdik isimleri diyor 😁 bari pilot falan olsunlar diye takılıyor