Mrvsmt2502 edasaribek gökçe benim favorim ama umayı eşim beğenmiyor teşekkür ederim yorumunuz için 🌸❤️
Zuhalsebu Mrvsmt2502 Bilge önerisi vermeye gelmiştim kardeşimin ismi ama zaten kızınızın da ismiymiş🤍🤍🤍 Benim kızımın adı da Gökçe Bir kızım daha olsa Aydem koyacaktım, oğlum oldu
Mrvsmt2502 Bnguuu_102 tansuda çok hoşuma gitti teşekkür ederim eşim bigemi beğenmedi bence ikisinin ismi uyumlu olurdu 🥲🌸
Mrvsmt2502 Meltemanneolsun bunuda gördüm ama doğrusu almıla imiş söyleyişi pek içime sinmedi teşekkür ederim 🥰❤️
Bnguuu_102 Bnguuu_102 hatta bir tanıdıpım begüm pera koydu kızının ismini çok hoş duruyor Bende bigem sara çok bepeniyorum
Yaseminince Mrvsmt2502 ben hep kızım olur diye düşünüyordum o yüzden isim olarak “İlay” düşünmüştük ama oğluşum olacakmış 🥰 bende oğluma isim düşünüyorum 🤔
Mrvsmt2502 Yaseminince ilay ı okumuştum hoşuma da gitmişti ama eşimin tarafı dalga geçmeye meyilli ilaydaydı yarım mı kaldı falan derler gibime geliyor 🥲
BusraUfuk Mrvsmt2502 benimde kızım olursa ismi İLBİLGE olacak 🥰 siz alzaten ilk kizinizda bilge ismini kullanmissiniz