• Gebelik
  • Hangi Meyve Oldunuz 🍓🍏🍉

Avakado olduk bugün 🥑☺️

danla2711 masAllah sağlıkla gelsin bizimde 14 te erkek dedi eminmisiniz dedim evet 4 kez baktım dedi özeldeki doktorum sonra 16. Haftada devlete gittim cinsiyet bilmiyormuş gibi yaptım o da erkek dedi kesin bak bacak arası net dedi yine de burada o kadar çok kişinin değiştiğini gördüm ki detaylıya kadar alışveriş yapmıyorum ınsAşlah sağlıkla gelsin 🌸🥰

Pembiskizim 😂ay evet bende yapmıyorum korktum biraz burdakilerden yani değişme ihtimali yüksek %20 ihtimal bana yüksek geliyor netleşene kadar bekleyeceğim 😂🥰

17+4 domates 🍅 🥰

Pembiskizim oyy Maşallah sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🥰erkek olursa çok şanslı 🥹 ben kardeşime hep ablalık yerine küçük annelik yaptım o büyüyene kadar ben baktım ona hep korudum kimseye laf ettirmedim kendim dövdüm ama aileme bir tokat vurdurmadım 🥰ama hiç bir zaman da bundan dolayı bir keşkem yoktur iyi ki diyorum iyi ki benim kardeşim olmuş şimdi biz birbirimize desteğiz o benim oğlumun oyun arkadaşı olacak 😍 kardeşim 18 yaşında şuan ne çabucak büyüdü anlamadım aramızda 5 yaş var 🥹