• Gebelik
  • Hangi Meyve Oldunuz 🍓🍏🍉

Eylley 17.haftada öğrendim cnm buyuk ihtimalle kız dedı detaylıyı bekle yıne dedı. inşallah saglıkla alalım kıcagımıza kız erkek farketmez cnm😊🙏

Busraap evett🥰🥰 benimde normalde cumartesi 18+0 olmam gerekiyordu 3 gün geç döllenmeden dolayı geriden geliyoruz😂🥰 ilerleyen haftalarda arayı kapatırız muhtemelen 😂🥰 sat 17 ağustos benim😍 minik misafirim mayısta gelecek son adet tarihime göre 24 mayıs gözüküyor 😍

myavocado, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Sulemmu tek doz yeterli dedi doktor olmucam ağrılı geçiyor canım ben iki gün yattım hasta gibi yaptı beni keşke yaptırmasaydım dedim adamı vuruyor valla ters😄 tabi kişiden kişiye değişir riske atmamak istedim tercihi genellikle sana bırakıyorlar

richgirl10 marul 🥬 olduk biz de 🥰 haftaya sezaryen gününü belirledik artık şafak sayıyoruz🌸

elif_mihra evet yüzde 90 kiza benziyor dedi ama 16 hafta sonrası cinsiyetin TM belli olacağıni söyledi o yüzden 16 hafta sonrasını bekliyorum bir oğlum var 3 yaşında birde kızım olsun isterim tabiki nasip 😄

snmrd tek doz sağlık ocağında olduğun aşı yeterli mi dedi

danla2711 ya ne güzel bizimkülerimde arasında 4,5 yaş olacak ınsAllah çok güzel sağlam sizinki gibi bi kardeşlikleri olur birbirine destek olurlar ınsAllah hep 🥰

kcgdm henüz belli değil 12.haftada doktor kız dedi kesin 17 . De erkek dedi tekrar gittim devlete göremedi anlamadi bilmiyorum detaylıca belli olur