Maviniz [silindi] 😂😂😂 yaa ne yapacağımı biliyorum onda sorun yok bende ama ilki travmamdi onun gibi olmasından korkuyorum beni tanıyan herkes ilki kadar olmaz diye beni yatistiriyor😂😂
Maviniz Mervesare0 😂😂 ayy hiç deme kız 1 hafta o kramptan kalan ağrı geçmedi bende mağduriyet resmen sakat sakat evde gezdim😂
Arzuyn Maviniz artık yatakta yatamıyorum koltukta uyumaya çalışıyorum belli zaman sonra orda sızıp kalıyorum aşırı şekilde ekşime var ne yapsam geçmiyor yatakta yatmaya korkar oldum
Arzuyn nurmltli61 3 girmeden gezmek isteğiniz yeri gezin dışarı çıkmak istiyorsanız çıkın en rahat dönem 3 de artık yürümek bile bence eziyet
Erkekannesiiiii Maviniz mide yanması karnımı delecek gibi hareket etmesi 35 haftalıgim uyuyamıyorum 🥱
Erkekannesiiiii Kizlar bişi sorcam karnında hissizlik gişeden var mı kaşınıyor ama kasidigimi hiç hisedemiyorum çok canımı sıkıyor bı durum
kindacute Erkekannesiiiii sinir sıkışması var muhtemelen, hamilelik sonlarına doğru normal diyorlar, genelde bacaklarda oluyor. Karında olması durumunu doktorunuza da danışın daha garanti olsun
Arzuyn nurmltli61 valla benim en baştan beri zor geçiyor ama 3 de daha da zorlaştım daha da doğuma da var Aynn soğukta bende bir yere çıkmaya korkar oldum