Maviniz Kızlar iyi geceler 🌙 uyuyamayanlar ve uyumaya çalışan tüm hamile bayanlar😂 36+6 yım 🥴 doğumu bekliyorum ve yatamiyorum tabiki yalancı sancılar ve durmayan bir bebe napacam bilmiyorum 😂 yalnız değilim umarim bu saatte ses verin gi😂
Mervesare0 Maviniz bende 32+2 deyim her şey bu zamanlara kadar güzeldi aslında ama huzursuz bacak sendromu mahvediyor her gece sol bacak ağrısı çekiyorum ve birde burun tıkanıklığı yüzünden uyuyamıyorum 😭
Maviniz Mervesare0 çok şükür o kramplar gecti bende sürekli kilitleniyordu yastiginizi yükseltin o baya iyi geliyor
[silindi] Maviniz kız valla bi doğursaydık hayırlısıyla 🤣🤣🤲🏻 bir de korku çöktü içime nasıl doğurcam diye 🫠
Bbuusra Maviniz 32+1 yine uyku yok kızım var sabah kalkıyor gece de kalkıyor. Ona rağmen uykum gelmiyor gündüz de uyuyan biri değilim anlamadım gitti
Mervesare0 Maviniz kramp arada giriyor ama sızlaması bacağımın geçmiyor . Evet bir kaç gündür yastığımı dediğiniz gibi yükselttim bugün de burun bandı deneyelim dedik burnumda şuan 😂
Maviniz [silindi] benim ikinci gebelik ona rağmen gerginim sen dusun birde😂😂 Rabbim bir avazda dogurmayi nasip etsin inşallah 🤲🏻 düşünmekten rüyalarıma giriyor doğumum 😂
[silindi] Maviniz kız kardeşimin 2 çocuğu var 2.doğuma girerken abla bunda daha çok korkuyorum demişti, neden dedim ne yaşayacağımı biliyorum dedi 🤣🤣🤣 amin hepimize inşallah 🤲🏻
Maviniz Mervesare0 😂😂 ayy hiç deme kız 1 hafta o kramptan kalan ağrı geçmedi bende mağduriyet resmen sakat sakat evde gezdim😂
Yumakk Mervesare0 bende çok yaşadım yaşıyorum geçen sağlık bakanlığından aradılar söyledim hergün duş alın dedi duş alamaazsanızds vucudunuzu sıcak suyla rahatlatın bol bol yürüyün su için dedi geçen bi tutuldu bacağım sancısından ağladım uykuda giriyor birde topalladım 2 gün dediklerini yaptım baya işe yarıyor yüksek yastık 1 bide goglede dinşenin diyor ama aslında yürümek en sağlıklısı bol bol yürüyün ve sj için öddm yapıyor yoksa
Maviniz [silindi] 😂😂😂 yaa ne yapacağımı biliyorum onda sorun yok bende ama ilki travmamdi onun gibi olmasından korkuyorum beni tanıyan herkes ilki kadar olmaz diye beni yatistiriyor😂😂